Idag hade jag ingenting inplanerat, helt underbart. Jo förresten Jim skulle ju ha besök av tjejen Jessie.

Igår jobbade jag hela dagen och Jim var med mig på jobbet. På kvällen kom Jessie. Tiken från Stockholm som fick en kull med Jim förrförra vintern.  Tina som äger tiken är en gammal barndomsvän. Vi gick i klassen bredvid varandra  och växte upp i samma bostadsområde.

Jag började dagen med fodring av djuren som vanligt. Vaknade och tittade på klockan 7,57. Ups! Skuttade upp direkt. Men det var ju Tomas som inte ställt om klockradion sedan det blev vintertid. Klockan var bara 7 när jag kom ner till köket.


Förmiddagen ägnade jag till städning. Välbehövligt! Vattnet var inte genomskinligt efter golvtvätt, kan man säga!

Solen sken idag igen, så efter fikat gick vi ut och jobbade  i stallet och i trädgården. Har klippt ner en massa växter och gjort fint i landen. Jag brukar täcka dem med granris över vintern.

Sen kom ju Jessie till Jim då. Det gick bra både igår och idag. Igår kom de hit 21.45 och sen åkte de 22.15. Så  snabbt gick det! Idag gick det lika bra!  Efter det så gick vi in och fikade och pratade gamla minnen. Vi tittade på kort från skoltiden också.

När Tina hade åkt så funderade jag på att rida, men det var mörkt och jag hade en del jobb kvar i stallet. Det började också att småregna. Jag plockade fram hö, fodrade  och bytte vatten. Katterna och kaninerna fick mat och lille baggen med.

Så kom Tomas hem och hjälpte till med det sista. Och när vi kom in så hjälptes vi åt att städa det som var kvar.
När Tomas städar så gör han det ordentligt. Från golv till tak......Badrummet är numera kliniskt rent!

Till kvällsmat blev det Sveriges nationalrätt enligt Göran Bengtsson! Tacos alltså! Till det Idol med ett öga och datorn med det andra!

Imorgon ska jag jobba ett extrapass på jobbet. Det är ju så typiskt med vikarierna, de får ju fasta jobb så de försvinner! Men jag jobbar så gärna!