När vi ätit frukost och styrt lite imorse så bestämde vi att vi skulle åka till Mobilia. Vi hade glömt handla några saker och så ville jag titta efter tofflor, underställ och nya träningbyxor. Igår orkade jag inte riktigt, det var så trångt på Ikanohuset.

Hundarna fick gå en liten sväng. Diesal fryser så fort, så det blir bara korta turer. Men idag har han och Nellie busat lite. Så kul att se och då fryser han mindre!

Skulle fodra lite innan vi åkte, då såg jag att hästarna var så fina och frostiga så jag sprang in och hämtade kameran.

Jag hittade faktiskt tofflor och träningsbyxor! Tomas köpte en ny jacka på sportaffären också. Sen blev det lite mat på citygross.

När vi kom hem åkte jag direkt hem till Karin och matade hennes marsvin, hon är ju hos kompisar i Jönköping. Tomas och Victor fixade korv och pommes som vi åt, vrålhungriga!

Sen började det skymma så det blev pannlampor på när vi mockade i vindskyddet. Packade hö och lät Katur komma in och äta, så glad blev han.

När vi var klara gick vi in och fikade med gott fikabröd. Nu håller Tomas på i lilla hallen igen, med Diesal som åskådare! Victor och jag sitter vid köksbordet, ska väl snart börja med lite god mat. Ska bara ut till stallet och släppa ut Katur och ge kaninen lite mat.

Gott nytt år!!


Tomas med hjälpreda (den lille elektrikern)


Freyja med rimfrostDisa, lika frostig hon med!