Midsommarhelg har det varit! Många har varit lediga och slappat. Men vi har slitit och tagit in hö hela helgen och har ett par lass kvar till och med.


I torsdags var ju mor och far, Fredrik och barnen här. Skönt att få ett par händer extra!  På själva midsommarafton var Nisse och Sanna här hela dagen och slet. På kvällen åkte vi hem till Maritha som hade fixat maten. Kaarin hämtade  Victor vid tåget vid 20 tiden. Hos Maritha och Nisse fick vi grillat gott kött med tillbehör. Satt och pratade länge innan vi åkte hem och stöp i säng.

Midsommardagen kom Sanna och Nisse igen, så snälla, så snälla!! Jag jobbade med Mattias, men vi åkte hit och servade med fika iallafall.Många lass blev det.....

Igår, söndag var det Victor, Tomas, Karin och jag som jobbade. Karin stackarn var jätteförkyld, men kämpade på ändå.

Vi höll på hela dagen med avbrott för mat och fika förstås!

På kvällen åkte vi och hämtade 5 stycken tackor som vi köpt. Så klockan var 22 när vi hade grillat och satte oss och åt!

När vi ätit gick vi och kollade till alla djur. Kaninerna fick mat och så gullade vi lite med ungarna! Fåren fick en balja vatten och som tillfälligt hus får de bo i hästtransporten. Nellie fick en promenad och hästarna stod och viftade irriterat åt alla mygg. deras vindskydd är just nu obrukbart eftersom vi hålls där med höet!Tomas stöp isäng först eftersom han skulle upp och jobba idag. Strax innan han gick upp kom han på att en av bilarna skulle besiktas idag! Skruttopeln, den kommer väl aldrig att gå igenom! Victor och jag var uppe lite längre innan vi kröp ner.

Nu sover Victor och det lär han nog göra ett tag. Jag ska ta hand om  daglig röjning av huset. Just nu är det hö överallt!