Oj det är redan påsk!
Slängde upp lite pynt och dammsög (igen!!)av lite på fm. Har tvättat alla vinterjackor också, så de hänger överallt!

Vid 11 gick jag ut och mockade och fixade i stallet. Ruggigt väder var det. Tur att vi har 3 äldre valacker som kan leka med Birkir. De turas nämligen om att busa. Så gulliga är de. Disa springer också bredvid och vill vara  med, fast hon leker aldrig.

Tog en ridtur på Katur efter stalljobbet. Nellie var med också. Jag gick halvvägs för att han skulle bli uppvärmd. Bra för mig också. Sen gick han jättebra, gammelgubben. Han är 28 år i år. Pigg och glad,som hans namn faktiskt betyder!

Åt ett par ägg och lite makrill i tomatsås  till lunch. Sen bestämde Eva och jag att vi skulle åka och träna.Vi sågs i sporthallen kl15.

Eva  skulle jobba och jag åkte till stan för att försöka hitta några fina vårkläder. Jag köpte lite grann på Lindex och lite på Kapp-Ahl. Fanns mycket fint! Pratade med kusin Marie också.

Karin var här när jag kom hem. Hon stannade och åt kvällsmat. Vi plockade ihop lite till buffé! Melon och skinka, avocadohalvor, omelette och rökt lax.

Tomas kämpar på med bokföringen till deklarationen.Det är ju så svårt! Hur många konton som helst!

Ska vika lite tvätt och plocka lite. Finns alltid att göra. Hoppas hinna läsa lite i boken Motivation och Drivkraft av Anders Hallgren. Jättebra bok.