Igår jobbade jag eftermiddag. Började 12.30.
På morgonen när jag gick ut så regnade det och jag blev helt slut. Det var så tungt och min energi tog slut så jag fick sätta mig och vila två gånger. Började fundera på om vi ska bo så här. Hur länge ska vi orka och det är så mycket jobb som man aldrig hinner med.....Ja jag kände mig helt uppgiven.
 
 
 
 
 
 
Jim ville in som tur var. Jag hade aldrig orkat med en promenad.
 
På jobbet var det trevligt. Vi planerade helgen eftersom det var vi som jobbar då, som jobbade igår.
Slutade klockan 17 och åkte sen och handlade både på Granngården och sen mat till oss. Det blev räkmackor på mörkt surdegsbröd  och lite glass med hallon efter.
 
 
 
 
 
 
 
Idag tog jag "sovmorgon" till 7.20 så det var ljust ute när jag gick ut. Idag gick jobbet lättare och Jim fick även en promenad.
 
När jag åt frukost så hörde Karin av sig och sa att de skulle komma. Sen hörde mig bror av sig och ville låna mina kryckor. Han ska göra en höftoperation. Så han kom hit också.
 
Det blev kaffe och några timmars prat. Barnen fikade och sen lekte de snällt.
 
När Fredrik åkt hem så gick vi ut och fodrade och mockade lite. Sen in och åt lunch. Det behövdes för barnen dippar när det blir för långt mellan måltiderna. 
 
Det har regnat lite små skvättar, men också varit lite sol i mellanåt. Så på eftermiddagen blev det en ridtur för barnen.
 
 
 
 
Emilia tränade balans och stod på knä på hästryggen!
 
 
 
Efter utestunden åkte de hem och jag satte mig med en kopp kaffe och tog det lugnt en stund. SEn sydde jag lite innan Tomas kom hem så vi kunde gå ut och greja.
 
Kvällsmaten gick snabbt att fixa. Hade en burk köttfärssås i frysen och lade ihop en lasange med färska lasangeplattor, på några minuter. Fixade sallad medans den var i ugnen.
 
Nu har vi kollat på tv och snart är det kväll och dags att sova!

2 kommentarer

Marianne

17 Feb 2022 15:43

Underbart foto på barnen när de rider bortåt, som en tavla. Gör ett pussel av den och ge de.
Men du....det låter inte alls bra att du blir så där trött :( det är väl efterdyningar sen covid, snart är det ljusare och varmare, då får du nog mer energi.
Den där räkmackan ser supersmaskig ut, nästan så jag börjar dregla, haha.

Såg du att jag skickade recept på kokospannacottan på messenger? Jätteenkel att göra och variera med olika smaksättning och bär.

Marianne

17 Feb 2022 15:50

Inventing Anna handlar om tjejen som blåste hela New Yorks elit, hon blir åtalad och häktad men anser själv att hon är oskyldig till anklagelserna, en journalist skriver om fallet och rotar runt bland höjdare som inte vill skylta med sina namn så det kommer ut att de är blåsta av en snorunge.
Den går på Netflix och är baserad på en verklig händelse.

Kommentera

Publiceras ej