Värmen tar kål på mig. På nätterna går ju inte att sova så när jag sätter mig i ssoffan somnar jag direkt. Nu har jag sovit eller slumrat med datorn i knät i nästan 2 timmar!
 
Har iallafall läst ifatt alla inlägg hos Marianne.
 
I helgen jobbade jag både fredag och söndag dygn. Lägenheten är stekhet, man kan knappt andas. Vi har visserligen varit ute en del men vi behöver ju sova där. vilket är omöjligt!
 
Annars har vi pysslat med det vanliga här hemma. Nu är sovrummet nästan klart så vi har möblerat och jag har sovit där en natt. 
 
I morgon kommer Robert och barnen och hämtar en av våra gamla sängar till Kasper. Den andra får vara kvar som extrasäng. Så får vi se om vi kan få iordning i de andra utrymmena däruppe. Det behöver rensas och kastas en del.... 
 
Karin och Stoffe är i Finland men kommer hem på onsdag. Då jobbar jag igen men jag hoppas hinna träffa dem på torsdag innan vi tar en ålandstripp.
 
Imorgon kommer de andra grynen som sagt! Det blir mysigt! De har också varit bortresta.
 
Susanne och jag var och tränade imorse igen. I veckan blir det nog inte mer. Kanske jag åker själv i helgen, då skulle Susanne och dem iväg och tävla. Hennes dotter tävlingshoppar på hög nivå. De var i Falsterbo förra helgen.
 
Nu ska jag nog gå och försöka sova iallafall!
 
Några bilder gick inte at ladda upp idag!