klockan är halv 12 på natten.Jag väntar på att håret ska torka till efter duschen.....

Ikväll var det agility igen i inomhushallen vid Elux.  Det är så kul och Mio sköter sig jättebra, fast det är 2 löptikar med! Idag gjorde vi en hoppbana med studshinder och tränade på bakombyten. Kul att få lite grejer att träna på hemma.

Innan dess var det fullt upp här hemma.

Började morgonen med ett besök hos kiropraktorn igen. Sen hem och drack kaffe.

Gick en timmes promenad med hundarna. Idag tvingade jag mig att gå förbi huset där mina hundar var i slagsmål. Hade både selar och halsband på mina så jag skulle kunna använda det ifall hunden kom springande lös igen.....

Sen hade jag en plan, jag skulle binda mina någonstans medans jag tog den andre under armen!!!! Men som tur var så sågs den inte till.

När jag kom hem var vi kvar ute och gav hästarna mat och bytte vatten. Gjorde det sista i växthuset också.

Sen in och käkade lunch innan jag skulle ha privatlektion med en hund och ägare. Vi var i skogen och jag visade hur man lägger spår.

När de åkt hem så lade jag spår till mina vovvar. Sen in och tog en kopp kaffe medans det låg till sig! 

Båda hundarna var jätteduktiga idag, fast det blåste halvstorm och småregnade. Så kul! Synd bara att jag var tvungen att ramla på mitt onda knä i skogen......

Sen var det dags att fodra fåren och  ta ner hö till stallet så det räcker tills imorgon. 

Igårkväll kände jag mig som jag skulle bli jättesjuk. Var trött och frös. Så jag tänkte att det skulle bli en dag i soffan, kanske. Men det var ju tur att det inte blev det!