Igår söndag hade jag min roliga vardagslydnadskurs på fm. Sen kom Jonna och vi var ute och red en sväng.
När hon hade åkt hem så gick vi en promenad, Tomas och jag med hundarna. Kom hem lagom så vi hann dricka en kopp kaffe innan jag skulle på mindfullness igen. Härligt!
 
Idag hade jag en slö förmiddag. Pratade länge i telefonen med en gammal kollega som jag kontaktat för att få referens till ett jobb jag sökt.

Sen tog hundar och jag en skogspromenad och hittade lite svamp. Fast bara lite...!

Så var det dags att åka på jobbintervju. Tror det gick bra! Hon pratade iallafall  dubbelt så länge som hon sa innan att det skulle ta. På fredag ska jag på en till intervju.      
 
Handlade på hemvägen och passade på att ge en tjej som tigger utanför ica, en full kasse kläder. Hoppas hon kan ha en del av det.
 
När jag kom hem var jag så hungrig och sugen på pannkakor! Så det blev det. 
 
Skulle just gå ut med hundarna, stod i hallen, så öppnade sig himlen! Det öste ner. Såg på väderappen att det skulle nog snart gå över. Så jag satte upp en gardin i hallen istället medans jag väntade. Lyssnade färdigt på en bok till. Jättespännande: En alldeles vanlig familj.
 
Det slutade när jag var klar med gardinen! Vi gick en runda i skogen och vid hagkanten hittade jag några stora fina champinjoner. Ska snart rensa.....

Tomas har varit på fotokurs så när jag kom in igen sydde jag en timme. Sydde klart mina trosor! Och sydde vidare på en tröja till mig själv.     
Nu är jag vråltrött!