Idag har jag ännu mindre att berätta....
 
Kände när jag vaknade att jag var sämre. Men jag klädde på mig iallafall och föjde med ut. Jag gav katterna och kaninerna mat när jag hörde hur det dånade utanför. Tittade ut och ser de 3 stona springa runt som tokar i trädgården. Tomas hade lämnat dörren på glänt till vindskyddet, då var de snabba....
 
Innan jag hann hämta havre så hade de dragit ner på en väg som går parallelt med hagen. Vallackerna sprang på insidan och skrek!
 
Jag orkar inte gå efter ropade jag till Tomas som hämtade grimmor. Jösses vad de for runt in i grannens gamla hage innan de kom mot oss så vi kunde ta dem.
 
Släppte in dem och jag gick in och däckade i soffan igen....
 
Sen har jag legat där till nu, klockan är över 20. Har inte orkat eller varit sugen på mat. Bara slumrat och slötittat på tv. Men nu har jag ätit lite. Tomas gjorde hamburgare. Sen tog jag en iprén för huvudet bara bultar.
 
Det hjälpte inte. Men nu drack jag dagens första kaffe. Det hjälpte!
 
Imorgon ska jag jobba. Fast inte förrän kl 17. Det finns ingen vikarie och jag vill nte att någon av mina arbetskamrater ska tvingas in. Jag jobbar bara natten. Går hem kl 8 nästa morgon igen. Så det får gå. Sen får vi se hur jag mår inför helgen.
 
Det värsta är att jag vet inte vad som är vad med hur jag mår . För nu fick jag mens i måndags. Och så här sjuk blir jag av det ibland. Som influensa........Hur sjukt är inte det!?
 
Arkivbild, Kasper och Hilma leker med Astrid