Nu får vi se om den höll.....Jag somnade med kaffekoppen i handen och hällde den över tangentbordet och mig själv!! Jag fattar inte, jag kände mig inte ens trött. 
 
Idag var jag och tog ett nytt covidtest igen. Jag mår mycket bättre (törs man säga det) men vi skulle ju ta om det efter 5 dagar.
 
Jag tog med mig Jim till stan och gick en blåsig och regnig promenad. Men Jim var nöjd! Passade på att handla hundmat och fårfoder på granngården med.
 
 
 
 
När jag kom hem värmde vi lite rester till lunch. Kyckling, spetskål och sallad. Tomas hade ju jagat på fm, sen åkte han och fortsatte med min bil som står hos Karin och Stoffe.
 
Jag har tvättat och städat lite. Var ute och fixade med djuren. Sen jagade jag efter en "ny" kyl och frys eftersom frysen gick sönder igår. Fick tag på en som ser fin ut, för 700:-.
Jim har dille på att gå under tvätt som hänger på tork!! Undrar varför....
 
 
 
 
När Tomas kom hem hjälptes vi åt med fåren.  Undrar om de är dräktiga. Spännande att se om ett tag....
 
 
 
 
När vi kom in gjorde vi ett lättlagad  lasange. Hade köttfärssås kvar i kylen. Varvade färska plattor med den, creme fraiche och ost. Snabbt och gott!
 
 
 
 
Som om det inte vore med trasiga saker nog så hade det rostat sönder en skruv i diskhon så det hade runnit vatten rakt ut under skåpet! Ja jösses!
 
Nu ska vi ut och fodra sen är det godnatt!

Kommentera

Publiceras ej