Ledig fredag. lördag och söndag. 
 
Har planerat att ta ner adventsljustakarna, men med lite sorg i hjärtat. Jag  har dem ju tända dygnet runt och det är så mysigt att komma ner på morgonen när det inte är kolsvart. 
 
Men imorse var det faktiskt ljust när jag gick ut vid 7. Härligt!
 
Igår var Jim på hälsoundersökning. Vi tog blodprov och kollade tänderna. Om provet var bra skulle jag inget höra. Sen såg jag igårkväll att jag missat ett samtal från dem....Jag blev så orolig.
 
Men imorse när jag fick tag på dem så ville de säga att njurvärdet var lite högt,men inom referensvärdet. Såå skönt!
 
 
 
Kl 11 kom hovslagar- Maria och verkade unghästarna. Hon är så gullig och snäll mot hästarna och samtidigt noga och duktig. Sån pärla!
 
Sen kom Karin och småtjejerna. Vi var ute en stund. Men det var kallt, trots att solen sken. Efter en stund gick vi in och åt lunch och sen ut igen. Barnen red på Birkir och jag longerade Tindra. Tyvärr var det ganska isigt , men lite rörelse blev det ju.
 
Kl 15 åkte jag och hämtade mitt kontaktbarn. Vi har inte träffats sedan jul. Både vi och dom har varit sjuka.
 
Vi började med att göra en fruktsallad som vi åt med glass och jag med kaffe. Sen gick vi ut en sväng med Jim och sen var vi i stallet och fodrade och klappade djur.
 
 
 
 
 
Hennes pappa hämtade vid 18 så då kom Tomas ut och vi gjorde klart hos fåren 
 
Till middag blev det kycklingwok. På spåret, såg väl halva.... Det är så svårt att hålla sig vaken. men nu har jag vaknat till.
 
Imorgon ska vi var barnvakt redan vid 8 så det blir full fart från morgonen.
 
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

12 Feb 2022 11:43

Så fina bilder på ditt kontaktbarn och hästarna, det måste vara rena drömmen för henne när hon kommer till dej.
Men hur är det mad Jim? Får han specialkost för njurarna? Är det vanligt med njurproblem på äldre hundar?
Underbart med ljuset, igår blev jag överraskad när jag tittade på klockan och den redan var 17, och det var fortfarnde ljust ute.
En bra hovis är guld, tyvärr brukar de inte hålla så länge.

Magnus Uggla, jag lyssnade på "Enda sättet att genomlida en konsert är att själv stå på scenen" jag tyckte den var rörig, han hoppade i tiden så det var svårt att få någon ordning på när saker och ting hade hänt. Två bra böcker jag lyssnat på nyligen är "Ingen ond man" och "Svarta Änkan"
Johanna, så hon var med i mask singer, det var därför hon kändes bekant, det var ett roligt program.
Jobbigt att vara så trött, det hänger väl ihop med att du nyss varit sjuk?! Men nu när det blir ljusare dagar hoppas jag det blir bättre.

Jag var bara trött den där dagen, det är så mycket tankar och jag har inte mått så bra psykiskt de senaste veckorna.
Men det är ingen värk som håller mej vaken och jag sover bra nästan alla nätter nu, jag tror det har med kosten att göra, jag håller ju på att lägga om den.

Kommentera

Publiceras ej