Karin kom och lämnade pudlarna kl 8 för Emilia skulle till US för att röntga njurarna. Hon hade urinvägsinfektion för några månader sedan. De var borta i många timmar.
 
På fm hade jag en privatlektion med en hund som drog ut på tiden så sen blev det bråttom. Jag skulle klippa mig 12.45. Satte fart på höfläktarna, släppte hästarna på bete och halvsprang med alla hundar. In i duschen samtidigt som jag bryggde kaffe, så jag hann ta en slurk!
 
När jag hade klippt håret hämtade jag en medicin till åt Allie. En mot nervsmärtor. Får se om den hjälper till. Annars tycker jag nog att hon blivit något piggare idag. Ville följa med ut på promenader och jag tycker ögonen ser piggare ut!
 
När jag kom hem åt jag sushi som jag var och köpte på nya sushibaren. Gud så gott!
 
 
Sen ringde jag försäkringsbolaget och givetvis hade jag en alldeles för dålig försäkring på Allie! Vet inte hur det kom sig. Mio och Jim har både högre veterinärförsäkring och rehab samt mediin. Hon hade inget av det. 
 
När jag gick ut för att ta tillbaka hästarna så kom Karin och Emilia lagom till kaffet var klart. Jag hade köpt jordgubbar med, som Emilia är galen i. Mmmmm sa hon hela tiden när hon åt!
 
 
 
Efter mockning och fodring av fåren så klippte jag gräset och helt plötsligt var klockan 20. Så någon ridning hann jag inte idag!