Varför tittar jag på idol? Så jävla pinsamma en del är! Väldigt många dessutom. Inte en ton rätt och sen står de och blir förbannade.....och säger att det visst låter bra. Ja jösses säger jag bara. Och mammor och kompisar som säger att det är duktiga.

Idag var jag uppe och fodrade tidigt. För kl 9 skulle jag vara hos Malin och kolla när hon red Birkir. Hon tycker att det går bra och det såg det också ut att göra. Det jag trodde skulle vara ett problem är att han inte gillar att ha bett i munnen. Men det kände inte Malin, så det var ju bra! Däremot har han varit stel och lite kantig, men det blir bättre och bättre!
 
 
 
Handlade på hemvägen och köpte märgben till hundarna, som de fick äta i trädgården.
 
Det blev sommarväder så idag åkte shortsen på igen!
 
Stackars Tindra som har satt så mycket päls! Idag rakade jag av en del av den! Typ halva! Sen fick hon jobba i rundcorallen en stund.

På eftermiddagen kom kusin Marie och fikade och fick lite uteväxter. Jag fick nämligen en hel del av Annelie häromdagen.
 
När Marie hade åkt hem så planterade jag mina växter som blev kvar. Sen red jag en stund på banan och efter det tränade jag hundarna i nosework i stallet.
 
Jag gjorde som igår. Fodrade alla djur innan jag gick in för att äta själv. Sen får hundarna kissa i trädgården innan vi sover.