Jaha! Solsken hela dagen igen! Det kom 5 stänk vid lunch typ!
 
Fm gick fort! Frukost, korsord, kaffe och sen snabb lunch. Blev inte mycket gjort. Förrutom att jag mejlade till Tre eftersom täckningen har försvunnit härhemma! Så jäkla tråkigt! 
 
Sen packade jag in i bilen och åkte till Tonedos lägret och hade en lektion i nosework.
 
Det var jättetrevligt och alla som var med var positiva och trevliga. Men tyvärr var det några idag med som var mer fokuserade på sin hunds fel och brister! Tänk vilken skillnad det skulle bli om de kunde se det bra hos hunden. Alla har ju sidor som är bra!  Och om man tänker till, funderar, på vad för typ av träning som skulle passa till just den hunden så skulle mycket lösa sig! 
 
Just med bc är det så typiskt att man får oönskade vallningsbeteenden när man tränar "fel". Och de flesta fattar inte att man kan göra något åt det! Det hör jag ju på människor! Det är ofta folk säger att jag har tur (!) som har såna hundar som jag har.
 
Igårkväll frågade en tjej vad det var för ras på Mio. När jag sa bc så sa hon att hon inte trodde att de kunde vara lugna! Ja jösses......
Mio och Kasper
 
Efter noseworklektionen åkte jag hem och hämtade upp Tomas och de andra hundarna. Vi var bjudna på mat hos Karin och Stoffe.
 
Vi hann precis komma dit när Tina och Jessie kom dit. Jimpans tjej! Tina har ju bestämt sig för att ta en kull till med samma kombination. Jättekul! Alla valparna har varit så bra och flera vill ha en till!
 
Jim började pipa så fort han såg Tina! Vi gick en promenad tillsammans och efter några försök så satt de ihop!
 
Imorgon kommer de tillbaka klockan 8! På morgonen!
 
Idag blev det ingen ridning. Men imorgon hoppas jag!