Igår var jag på utbildning på fm och jobb på eftermiddagen. Jag skulle ha jobbat till 19 men någon hade bokat mig fel så jag kom och var överflödig. Men en tjej blev glad och tog komp! Men hon skulle jobba till 16, så då gick jag hem. Eller inte hem! Jag handlade först och sen åkte jag till sycirkeln.
 
Jag hade tänkt åka en stund efter jobbet egentligen men nu kom jag ju först.Jag hade bara med min gröna jacka/kappa som jag köpte begagnad. Ärmarna har varit för långa, men jag ville behålla nedkanten, så jag vek dem lite högre upp och stoppade ner innanför . Sydde för hand och det tog hela kvällen att få den klar!
 
Idag har Emilia och Stella varit här för förskolan var stängd för studiedag. De kom i pyjamas imorse, lite yrvakna! Vi åt frukost, lekte lite, såg en stund på barnprogram och sen blev det fika innan vi gick ut.
När jag tog av pyjamasen såg jag att Emilia var alldeles prickig! Hon har fått vattenkoppor. Det går visst just nu!
 
 
 
 
 
 
Stella somnade nästan direkt så vi gick en promenad och sen jobbade vi lite, Emilia och jag!
 
Hon är så hjälpsam och duktig. 
 
 
  
 
 
  
 
 
 
Stella sov länge så Emilia och jag gick in och åt lunch. Vi hann också klippa klor på hundarna innan tornadon vaknade igen! Hon är ganska energisk, lilla damen!
 
På eftermiddagen bakade vi, eller Emilia bakade! Men sen när vi skulle fika var hon inte sugen på att smaka! Scones med blåbär och några med körsbär. De var jättegoda!
 
 
 
 
 
 
 
När de åkt hem gick jag ut och grejade lite och gick en promenad. Tomas hämtade foder.
 
Sen lagade vi en snabb rätt. Tortellini med  viltkorv, spenat och gräddsky med parmesan. Sallad till med. 
 
 
 
Nu lite tv innan sovdags!