Veckorna går fort!
 
Idag var jag på instruktörsträff för nosework. Det var trevligt! Träffade många bekanta och pratade lite om samarbete.
Min bordsgranne. 
 
 
Jag åkte hem innan det var slut. Passade på vid em fikan, då åkte Ewa också. Jag handlade på vägen hem och kom hem runt 16.30.
 
När maten var inpackad och jag ätit lite mellis så kom Tomas.  Då gick vi ut och jobbade. Skulle sätta på en kylgrej på Tindras ben, men hon stampade av sig den! Hon fick sin medicin iallafall. Baggen fick också sin spruta. Djuren fick mat och jag mockade lite. Då ser jag att Birkir har ett sår/jack på insidan av sitt ben. Om han trampat sig själv eller om de bråkat vet jag inte. Tindra hade också ett sår/pälsfri stor fläck. Tror de är uttråkade av att gå i så liten hage.
 
Det är ju svårt! Tindra måste stå i mindre så hon inte springer. Freyja får inte stå med dem för det är ströbädd i vndskyddet.Men de två kan inte gå ihop eftersom Tindra skulle bli asfet och äta upp allt som Freyja ska ha! Hon får ju äta hela tiden så hon inte ska stressäta och få stopp igen. Hon passar bäst att ha fri tillgång. Men det funkar ju inte på de andra.
 
Den bästa hagen är ju långt ifrån oss och därmed risk för spring...Och släpper vi ner tre dit så kommer Tindra springa här hemma och Freyja dra genom tråden. Hon får inte gå där nere. Det var där hon blev dålig sist, för gräset är så långt. Pust.....
 
Ikväll åt vi lamm och drack ett glas vin. Sen somnade vi båda två! Vaknade klockan 22 och då gick vi ut och fodrade och sen blev det kaffe!
 
Imorgon har jag två kursavslutningar så nu ska jag sova!