Söndagkväll efter en lång jobbhelg. Egentligen kände jag mig fortfarande lite risig men inte tillräckligt för att vara hemma tyckte jag. Så jag har jobbat fredag, lördag och idag.
 
Lite tabletter med jämna mellanrum så ......
 
Igår gick dagen fort. Jag började kl 10 och efter lunch var vi på en uteaktivitet i flera timmar och sen var det hallowendisco! 
 Min kollega gick all in!!
 
Medans jag jobbade så var Tomas och hämtade våra nya får. 7 tackor och en bagge. Tackorna heter Astrid, Ronja, Elsa, Anna, Doris Mimmi och Ariel. Baggen heter Bärtil. Det är tänkt att vi ska släppa på baggen om några veckor så vi får lamm till våren.
 
 
 
Idag var vi och bowlade med jobbet. Discobowling!
 
När jag slutade åkte jag till lägenheten och rensade igen. Jösses vad mycket det är att kolla igenom. Det är så svårt att kasta gamla saker. Jag försöker lägga saker i högar med sånt som behöver kollas igenom och hoppas att de andra vill ha lite med. Nu har jag tagit en del minnen, men det är så mycket kvar.....Idag hittade jag ett album från mamma som ung flicka och hennes betyg från grundskolan. Några av hennes gamla sagoböcker och ett bokmärksalbum. Det går ju inte att slänga.
 
Nu är jag ledig två dagar. Imorgonkväll ska jag träffa sygänget! Så kul!
 
En av tjejerna har nyligen köpt hus och hennes kille har  inrett källaren för att vi ska kunna vara där! Det blir nog en gång i månaden ungefär.
 
Sen ska Robert hjälpa mig att fortsätta rensa hos mamma. Det kan bli imorgon eller tisdag.
Jag har fått  ihop många säckar redan som ska till tippen och  jag behöver hjälp att ta hem lite möbler.