Ja det tar på energin att ha sjuka djur. Sen dessa hormonproblem....Fy tusan.
 
Hade sett fram emot att bara ha ett jobbpass denna vecka. Kanske hinna rida och eventuellt ta ner ljusstakarna. Fast de är ju mysiga, så de får väl vara kvar.
 
Astrid är sjuk. Jag kanske skrivit det. I måndags stoppade vi in henne i sadelkammaren. Där ligger hon och sover. Dricker lite vatten och kissar. Vägrar att äta. Vi har provat med allt möjligt. Igår tvingade jag in lite köttfärs i munnen, det mesta ramlade ut och hon morrade åt mig. Kokade kyckling på kvällen, det ville hon inte heller ha.
 
Imorse tog jag tempen, 39.6 var det. Inte jättehögt för en katt fast jag ringde ändå och fick en tid i eftermiddag. Det var inte superlätt att tempa, hon var hal som en ål....
 
Jag har så ont i huvudet, men tog just kaffe och hoppas att det ska hjälpa. Jag drack bara en kopp igår, kom jag på.
 
Allie haltar igen. Ja hon for ju omkring som vanligt ute igår så det var ju väntat. Tänk om hon kunde förstå vad hon får ont av. Men ta det lugnt finns inte i hennes värld.
 
 
 
 
Igår var Annette och jag ute och gick en sväng, en kortare eftersom hon haft lunginflammation. Vi gick i gången ner till Werns lycka för att se hur det var med isen. Nu har det ju snöat på isen.  På ett ställe syntes det att någon häst gått omkull. Herregud, undrar vem det var. På kvällen tog vi med en hink sand och gick ditt och sandade. Det är ju bra att de går ner dit, så de har lite att göra.
 
På dagen var det det vanliga. Mocka, fodra och promenera. Klippte ut lite tyg också. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen hade jag så jäkla ont i knät, det känns ju bara när man är stilla. Smörjde med voltaren när jag gick och lade mig, men sov dåligt av värken. Är det inte det ena så är det det andra!!
 
Det är ju så konstigt i min kropp. I höstas frös jag jämt och hade extra filt på natten. Nu har jag börjat få vallningar igen. Det känns som feber och jag ser till och med hur röd huden blir! Ända upp till öronen. De bara hettar.
 
Så nu beställde jag en bok på nätet som heter Mat för hormonell obalans. Hoppas den är bra.
 
Jag beställde också ett homeopatmedel till Jim, för hans anaplasma. Fick råd om vad jag skulle ha efter kontakt med homeopathuset.