Fått ett ryck och börjat "vårstäda"!! Igår tog jag i köket och idag i vardagsrummet. Tvättat kuddar och filtar m.m.
Men jag tar bara lite i taget!
Efter en kopp kaffe i solen red jag Freyja. Det gick inte lika bra som igår, men då stod ju Malin bredvid och sa hur jag skulle göra! Nu är det bara att träna på. en liten stund varje dag!
Eva kom en sväng och lämnade en sadel och kollade lite på mig. Hon var lite avundsjuk på tölten! Den ÄR underbar!

Fixade lite lunch till mig själv. Åkte sen och handlade foder på Granngården. Där var det fullt med pensionärer som skulle ha billiga pelargoner!!! Det var tydligen lockvara. 

Kaffedags igen när jag kom hem. Satt ute fast det blåste en del. Tvätten har torkat iallafall idag!

Hade inte varit hemma länge förrän Tomas ringde och ville bli hämtad istan. Han hade varit på after work med några på jobbet. Det var bara att stoppa hundarna i bilen och åka igen! Nellie älskar ju att åka bil så hon blev ju glad....

När jag kom hem hämtade jag Katur och Beris för Annette och jag skulle rida. Vi stack iväg och hade en kul tur. Travade en lång stund så vi båda blev trötta i benen. En kort galoppsträcka, sen vände vi och töltade tillbaka. Avslutade med en snabb galopp uppför backen innan vi skrittade hem. Myckert fart idag! Hundarna var med och skötte sig exemplariskt. Vi mötte en hund, men de tvärvände samtidigt när jag visslade,  såg kul ut!

Freyja fick stå inne på kvällen och äta extra mat, När vi skulle gå ut vid 21.30 så smälldes det smällare ganska nära. Men det fungerar jättebra med Nellie nu! Hon lyssnade och blev lite, bara lite, påverkad  men hon gick som vanligt utan att göra någon grej av det. När vi bodde istan var hon hysterisk, skulle inte gå ut flera veckor innan och inte  efter heller. Hon stod på trappan tittade på himlen och gick in igen. Dessutom kunde hon ju krypa in under saker både ute och inne, för att komma undan. Fastnade bla bakom kaminen!! Det var så synd om henne.  Skönt att det funkar nu!

Kommentera

Publiceras ej