Imorse smög jag upp, duschade och åkte sen till jobbet.

Tomas är ju ledig hela veckan.

Jag skrev igår att det inte blivit någon hundträning. Men det har det ju! Tomas har ju gömt saker ute åt dem, både igår och idag. De har fått leta i skogen efter gömda kottar, balsnören (!) och allt vad det var! Perfekt!!

Jag hade velat cykla en sväng idag med dem, men det hann bli mörkt. Imorgon kanske!

Jag jobbade till 14 sen handlade jag lite frukt och yougurt på hemvägen. Folk handlade som galna i affären och tjatade på  den stackars personalen om allt som var slut. Stod i kö efter överfulla vagnar med chips och annat onyttigt! Man måste ju inte äta chips och godis bara för det är helg!! Det verkar en del tro!

När jag kommit hem käkade jag min matlåda som jag glömde hemma imorse. Sen gick vi ut och jobbade.

Tomas grejade lite med fårhuset. Jag mockade i hagen. Sen blev det mörkt!

Lite kaffe när vi kom in och fb som jag inte hunnit idag!

Sen fick jag ett ryck (skrev om orsaken igår) och städade alla badrumsskåpen.Rensade och torkade! Så rent och fint det blev! Tomas städade övervåningen.Han rengjorde också tvättmaskinen, vilket var välbehövligt, då det har blivit gråbruna fläckar på tvätten.

Nu blir det soffhäng ett par timmar! Börjar vänja mig vid det.......:-)



 

3 kommentarer

Nina Liljedahl

31 Dec 2013 12:25

Haha...nu är jag en gammal kärring, men inte ens i min "glans" dagar fick jag städdille varje månad. Synd, det hade ju varit perfekt! :-)

Hoppas ni får en fin nyårsafton!
Och vi håller väl tummarna att invånarna i Långskogen inte vill slänga bort sina pengar på fåniga smällare.

marianne

31 Dec 2013 16:13

Ojojoj...du skulle bara veta hur mycket chips och läsk som folk proppar i sej...inte bara vid helgerna. Ibland när jag jobbar mår jag nästan illa och för skojs skull brukar jag kolla summan för godiset...ja det brukar oftast komma först eftersom det är nära kassan....3-4 och ända upp till 600 är inte ovanligt...ingen ska komma och säga att det inte finns pengar...jag skulle aldrig ha råd att köpa så mycket onödigt var och varannan vecka.

Det finns massa goda alternativ till potatis, jag har knappt ätit potatis de senaste 13-14 åren...i Sthlm kunde jag köpa ett gott surdegsbröd som jag saknar här...det levereras inte söder om Södertälje :(

Ja, det är alldeles för lätt att vänja sej vid sådana saker som en middagslur :)

Ha ett fint nyår

Nina Liljedahl

01 Jan 2014 12:03

Sv: Här var det lugnt i natt, hörde bara några enstaka smällare. T.o.m. Nora som brukar vara helt förstörd på nyårsaftonskvällen i vanliga fall, hade bara en liten kort period på kanske fem minuter då hon hörde något. Det här var bästa nyåret hittills sedan vi flyttade hit.

Kommentera

Publiceras ej