Gött att få en timme till idag!
 
Det blev frukostbuffé ihop med Victor i morse. Ägg, yogurt, musli, bröd och juice. Lite grönsaker med förstås! Och kaffe!
 
Karin och Emilia kom tidigt så då red vi ut. Morfar var barnvakt! Victor var nog också med och assisterade lite.
 
 
 
 
 
När vi hade ätit lunch, kassler florentine, gjorde vi lite efterrätt till kaffet. Vi bakade en smördegsbotten med lite god creme på och hallon och lime.
 
 
 
Sen gick vi ut och red igen! Tindra fick 2 pass idag. Först uteritt och sen en pass på ridbanan. Jag rakade även hennes hals igen. 
 
Tindra verkar tåla ensilage lite dåligt. Det var likadant förra säsongen. Så jag har börjat med mag-och tarmpulver.
Inte så snyggt med vit häst och en brunbajsig svans.......
 
Tomas och Victor byggde en fårgrind på eftermiddagen. Men nackdelen med den där timmen var ju att klockan 17 var det mörkt!!
 
 
 
 
Vattnet har minskat igen så igår när alla i familjen var hemma här så tog det slut! Det blev ingen dusch då. Så ikväll var det extraskönt att duscha! Vi fick koppla in en vattencistern igen.
 
Victor är kvar tills imorgon. Mysigt! Vi har ätit kycklingwok och slappat i sofforna. Imorgon är det jobb igen!
 

3 kommentarer

Marianne

31 Oct 2016 06:36

Kassler florentine var åratal sen jag åt, det är jättegott....ni åt god frukost också :)
Besvärligt med vattnet, har det verkligen varit så torrt hos er, eller är det något annat som orsakar det? Går det att borra djupare brunn?
Stackars Tindra :(

marianne

31 Oct 2016 13:10

Jag tvekade att åka, men hade sett fram emot fantomen så länge, men lite galet var det allt...
första dagarna innan chocken och den värsta värken lagt sej samt innan man hunnit komma sams med kryckorna är nog mest tröttsamma, bara att ta sej ner på toastolen och krångla av sej byxorna är ju ett helt företag, och vi har dessutom toan på övervåningen. Men som sagt...det är ju övergående.

marianne

01 Nov 2016 12:29

Smart med skrivbordstolen, min är ganska stor och otymplig så vill inte krångla ner den,Maria föreslog rullatorn jag fick i 50-årspresent av mina snälla barn ;) men jag vet inte...det känns som om den ska rulla iväg för lätt, jag är (tyvärr)extra stressad över min dåliga balans, men ska be henne ta fram den om jag inte får låna en rullstol från sjukhuset...vad kan jag mer be att få låna? En stol att ha i duschen? Jag provar!

Jag har ju brorsans datorer att gå igenom, men ingen som plockar fram och lägger undan de...just nu känns allt omöjligt, men räknar med att det ska bli lättare om någon dag.

Kommentera

Publiceras ej