Började dagen med en kurs. Trick och trix! Det var roligt! Alla jobbade på och så fick jag så snälla ord till mig! De tyckte det skulle finnas fler av mig! Det var väl snällt sagt?
 
Igår hade jag valpkurs på fm sen var det utejobb hela dagen. Jag var helt slut på kvällen. Det är ju så himla varmt!!
 
Smilla och Vilma har varit här i helgen. De är ju inte svåra att ha. Förutom att Vilma är både halvblind och nästan helt döv! Så man får ha koll när man går ut och går. Här hemma håller hon sig på gården som tur är.
 
 
 
 
 
Efter lunch idag  kom Karin och Robert med sina familjer. Först fikade vi och lite senare grillade vi. Barnen har hunnit leka och kolla på alla djuren.
 
Ikväll värker foten som tusan. Ska snart ta en värktablett och sova.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

31 May 2018 01:45

Vad roligt att få sån uppskattning, man blir glad och känner sej uppskattad.
Hur gammal är Smilla? Ganska jobbigt med hundar som inte hör, för hon går väl lös på promenaden?

Grannen säger att han ska gjuta där bredvid hagen och tydligen ska det hålla stolparna på plats. Men han är ju så korkad att det är pinsamt....han hade ju inte ens lov att gräva så nära som han har gjort.
Tyvärr är J lite för vek ibland och jag misstänker att det går passera :(

Jag tittade inte heller på det där fågeläventyret, tycker inte om såna där program. Jag var ganska ironisk mot killen i affären, undrar om han verkligen trodde att jag inte visste vem han var för han tittade så lurigt på mej emellanåt medan han höll på med mina saker. Jag som brukar vara rätt kaxig blev faktiskt generad...haha. Han var ju snygg också karlskrället.

Vi har haft det toppen och fått supergod mat, full fart hela tiden, så nu blir det skönt att få lite egentid.

Kommentera

Publiceras ej