Vaknade tidigt trots att jag var uppe sent.
 
Efter fodring och frukost städade jag övervåningen och bytte lakan. Då var klockan inte så mycket, utan vi hann dricka fm kaffe innan min kurs började kl 11.
 
 
 
 
På kursen var det bara 4 hundar. Perfekt, eftersom vi skulle lägga spår.Då hann jag hjälpa alla och vi gjorde även lite kurragömma-inkallningar. Det tyckte de var roligt!
 
Efter kursen åt vi lunch som var kvar sedan häromdagen. Sötpotatissoppan. Sen gick vi till skogen och plockade svamp, Tomas , jag och hundarna. Hittade en del på ett nytt ställe. Annars verkade det plockat redan, även i vår skog. Kanske någon kommit in från andra hållet. Annars är det ju  inte lätt att hitta dit.
 
När vi kom hem bytte jag bara om och åkte och tränade med Susanne. Vi var nästan själva hela tiden. Lyxigt!!
 
Efter kaffe gick vi ut och jag red en sväng. Tindra var samarbetsvillig ibland och ibland inte! Men roligt var det. Mio och Allie var också med.
 
Tomas pysslade om Disa och Gná och raspade lite på deras hovar.
 
Under dagen har han också börjat flytta in dator och sånt till gästrummet. Det blir bra!
 
 Veckans sista vegetariska!
 

2 kommentarer

marianne

30 Sep 2018 20:54

Så fint sovrummet är.
så du hittar kantareller iallafall, jag har inte hittat mycket alls, men idag sa Janne att han gett bort en halv kasse som han hittat i skogen, jag måste gå en sväng i veckan, om jag hinner.

Jag har en klockradio bredvid sängen, men är för slö för att vända på mej så jag ser den, att jag öppnade mobilen berodde på det där med akuten, annars brukar jag inte göra det. Jag lyssnar ju på ljudbok när jag ska sova så jag behöver ju ha den vid sängen.

marianne

01 Oct 2018 10:28

När mina inlägg försvinner brukar jag öppna "skriv nytt" igen och då finns de kvar där,
har du provat?
jag har skrivit till blogg. se nu, får se hur det går.

Det finns så mycket fina stigar i skogen jag blev lite irriterad över att den där människan var så nära stigen med sin motorsåg, först tänkte jag rida förbi, men när jag såg och hörde trädet som föll kändes det osäkert med Magnus.

Jo du ah berättat om Tomas och B Skifs. Han bor nära där jag bodde i sthlm så jag har sett honom i affärer.

Kommentera

Publiceras ej