Igår kom de små trollen klockan sex på morgonen. Vi kollade lite på tv innan frukosten och sen lite till innan kaffe och mellis. Reagerade på att barnprogrammen är så pedagogiska nu för tiden! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen klädde vi på oss och gick ut. Fattar inte hur jag lyckades komma ut med alla dagbarn på den tiden jag var dagmamma! Nu hade jag fullt sjå, trots att Emilia klädde sig mycket själv. Sen ska hundarna, iallafall Jim och Smilla ha täcken. Jag var genomsvett innan vi var ute!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stella somnade så fort hon kom ner i vagnen. Emilia ville åka pulka, så vi gick runt hagen. På insidan sprang fåren. Det såg för kul ut!
 
När Karin kom vid 11.30 så mockade vi och fodrade, sen in för att äta lunch.
 
 
 
 
 
Framåt eftermiddagen åkte de hem och jag gick ut en timme och packade foder.
 
När jag kom in var jag så trött. Men jag började läsa mitt kompendium inför dagen. Skulle skriva om mitt delegeringsprov för kommunen, då jag hade missat 2 (!) frågor. En av frågorma var ett faktafel, men den andra fattade jag inte, den var ologisk.
 
Vi fick Linas matkasse och lagade en fransk fisksoppa. God!
 
Idag skrev jag om provet och blev godkänd. Sen gick jag en promenad i stan, i Fålehagen. Det började regna och blev svinhalt!
 
Handlade på nya Coop. En fin butik som ligger bra till vid järnvägsstationen. Dit kommer jag nog åka ibland. Den ligger också nära där vi syr! Vilket jag gjort ikväll. 
 
Tomas har åkt till Ukraina så jag är själv några dagar.

2 kommentarer

marianne

04 Dec 2019 11:51

Fy sjutton vad halt det varit, här var det underkylt regn och fb svämmade över av inlägg med bilder på bilköer, bilar i diken och räddningskår, läskigt!
Det ser tungt ut att dra pulkan på den vägen!
Hur du orkade med dagbarnen? Du var yngre och du var van, du orkar och gör ju jättemycket nu också, men andra saker.
Jag fattar inte heller hur jag orkade med heltidsjobb, 2 restimmar/, hämtning-lämning på dagis/fritids, martins hockey, Jovans scouter, alltid hembakt bröd, kakor, små mellanmålspizzor och piroger i frysen, storhandla, sköta hus och trädgård, vara gympaledare och springa flera mil/vecka....hur många timmar hade dygnet på 80-90-talet?

Sv; biljetten till Magnus Uggla hade vi bokat och betalt i somras, det var maten som var överraskningen, hon är bra på sån´t min Maria.

marianne

04 Dec 2019 12:08

Jag delar upp svaren, då jag inte kommer överens med min laptop, rätt som det är så försvinner allt eller det blir något annat konstigt, så lika bra att publicera när jag skrivit om allt två gånger...haha

Magnus Uggla var helt grym, du kanske hinner gå? Jag skulle gå på många fler shower om jag hade sällskap, M och jag gillar inte alltid samma artister.
Jo det finns olika grader och sorters ADHD, jag tror J, har en ganska grov form, (eller hur jag ska uttrycka det) Jag har aldrig förstått hur illa det varit, visst var han mer än jävligt (ursäkta) jobbig när han var barn, men sen har han ju varit sambo och de har liksom dolt hans handikapp. Det är skönt för oss båda att detta är klart nu så vi förstår mer, jag har inte förstått hur svårt han haft det och mest tyckt han varit rörig och fladdrig, så mitt samvete gnager en del också.
Jag städar ju för att få tiden att gå nu, är lite pedanteri-varning nu faktiskt, har ju haft städmani förr och vill verkligen inte halka dit igen.
smart med schemat, vet att det är många inom hemsjukvården som har det så....som en dröm för en annan, haha

Kommentera

Publiceras ej