Jag var ute och fodrade vid 23, 30 inatt så imorse sov jag till lite över 7. Det började faktiskt ljusna när jag gick ut så jag tog ingen pannlampa. Men när vi skulle in till fåren smet Jim bakom min rygg och när jag backade  för att stänga grinden stod han bakom mig så jag ramlade på rumpan. Jag famlade efter balans flera steg innan jag landade. Tur man har nära till marken!
 
 
 
 
 
Efter frukosten dammsög jag av lite och vek tvätt. Sen kom Karin och flickorna. Då blev det kaffe.
 
När vi gick ut efter en stund så somnade Stella i vagnen. Vi släpade fram lite granris till fåren från den avverkade skogen. Sen mockade vi och Karin red ut medans Emilia och jag packade foder. Emilia sysselsatte även hundarna. Hon gömde godis, sen pekade hon ut var hon gömt. Ha ha!!
 
 
 
 
Mio hade varit med ut på ridturen, så för honom blev det en dusch. Vi värmde lunch och klockan var så mycket, så det blev eftermiddagskaffe direkt efter, med glass. Emilia som har vattenkoppor även i munnen äter lite dåligt. Det kan man ju förstå.
 
Vid 16 tiden åkte de hem. Jag sydde några sömmar och insåg varför sömmen blev lite konstigt. Det var nålen som var dålig. Så det blev till att sprätta....
 
Vid 18 gick vi ut och fodrade igen. Tidigare på dagen satte Emilia och jag upp en adventsstjärna i stallet. Så nu lyser det hemtrevligt där.
 
När jag kom in duschade jag, så håret ska hinna torka innan jag lägger mig! Värmde mat igen. Har mycket rester i olika skålar. 
 
Nu har jag kollat på tv och datorn och halvsovit lite. Snart dags att gå ut en sväng igen. 
 
 

1 kommentarer

Marianne

05 Dec 2019 07:13

Mej Jim då, AJ!
Tråkigt på ett sätt att snön regnar bort, man blir på lite bättre humör när den lyser upp.
Glass funkar väl någotsånär med vattkoppor i munnen, stackars Emilia :( Det är väl en tidsfråga innan den lilla (glömde namnet) får det också?!

Nä det var galet halt, har inte varit med om något liknande sen 93 då var gatorna i sthlm förvandlade till isbanor, de hann inte salta.
När Jovan var barn, var han ett "barn med speciella behov" så hette det då, han fick förtur till dagis.
Det var jobbigt för en ung ensamstående
mamma

Kommentera

Publiceras ej