Jag har jobbat hela helgen. Igår 7-20 och idag 7-16. Men det har varit så himla roligt. Jag är fortfarande på samma ställe och det börjar gå så mycket bättre. Så är det ju när man får bli lite varm i kläderna. I helgen har jag haft turen att jobba ihop med en tjej som har samma intresse som mig.
Igår var vi på juluppvisning på en ponnyridskola, där hennes dotter jobbar.
 
Det var så roligt! Och vår brukare var överlycklig. Det är det som gör det värt  att gå till jobbet. När man kan göra skillnad för någon, i deras liv.
 
När jag kom hem var maten klar och vi åt och tittade på Så mycket bättre. Fast  jag sov mest! Får kolla imorgon.
 
Jag stöp sen i säng och sov till 6. Halv 7 åkte  jag igen. Och idag har det också varit en mycket bra dag. Mycket att göra hela dagen och framåt eftermiddagen fick vi besök av en hundvalp!
 
 
 
 
När jag kom hem fikade vi innan vi gick ut och jobbade lite.
 
När vi kom in igen värmde pizza. Totalt smaklös! den köper vi inte mer! 
 
Jag har sådan huvudvärk. Har tagit 2 tabletter och ska lägga mig ner en stund innan det är dags för sista rundan.
 
 
 

1 kommentarer

Anonym

09 Dec 2019 09:46

Vad bra att du får vara kvar på samma ställe så du kommer in i allt det nya, är ni alltid två?
Jag jobbade ju på ABF 3 år med ett hälsoprojekt, där hade jag bl.a mycket kontakt med RSMH och de var verkligen de mest underbara människor, så glada och tacksamma för aktiviteter vi gjorde. Den åren är bland de bästa i arbetslivet, (tyvärr bland de värsta i privatlivet)

Men oj vilka långa dagar du jobbat, det blir tufft med hemmajobbet också. Köpte ni frysen pizza? Det har jag aldrig provat, men jag är ju ingen pizzaätare heller.

Det är så fantastiskt roligt att träffa och umgås med vännerna här, vi pratar mycket minnen från den galna tonårstiden förstås, men även annat kul.
Det är sån kontrast mot hemma, och jag vill verkligen inte åka hem till skogen.

Kommentera

Publiceras ej