Började 7 imorse och slutade 15.30. Dagen gick fort. Mycket att göra.
 
Det sista jag och en kollega gjorde var att åka och handla/hämta handskar och alcogel på ett lager som kommunen har. Vi hade med oss en pojke som gillar att åka i bussen. Så vi körde lite extra och spelade musik. Vi stannade med så jag kunde köpa jordgubbar.
 
När jag kom hem åt jag gubbar med yogurt till Mellis. När Tomas kom ner så åkte vi bort till Ulfåsa för att gå en promenad. Vi tog slottsparken, då man går vid Boren. Jättefint var det och lagom varmt.
 
När vi kom hem fixade vi hos hästarna och letade reda på en flugmask som Gná tappat.
 
Vi kom in vid 19.30 och åt lite kvällsmat. Sen skrev vi ut en mönster på datorn åt mig. Men jösses vad många sidor. Får se om jag löser det! Det är en klänning som jag tänkte sy i linne.
 
Sen blev det kaffe och jordgubbar. Och nu ska jag försöka komma isäng lite tidigare.....
 
Imorgon börjar jag 6.30.
 
 
 
 

3 kommentarer

Marianne

01 Jul 2021 10:45

Det är svalare här också nu, och även om jag älskar solen och värmen så tycker jag det är skönt, undrar om jag blivit gammal nu, haha
Så fint att gå vid sjön, det tröttnar man aldrig på.

Marianne

02 Jul 2021 11:45

Blåeld ska finnas lite varstans i södra delarna och även i andra läder, men jag har aldrig sett den annat än här på Öland. Om du googlar på Neptuni åkrar så ser du hur den färgar allt blått, det är ett typiskt motiv på vykort från Norra Öland. JAg ville ju inte ha den i rabatten då jag faktiskt hade sått jättevallmo där, haha, jag får väl se om de kan samsas nästa år.
Laxburgarna är supergoda, jag köpte alltid med hem innan jag flyttade hit, det är Stefans son som gör de här, så när vi ses ska du få smaka de.
Man sover alltid så gott till smattrandet av regn, skönt att kunna sova med helt öppet fönster.
Tack för infon om headern, jag hade gett upp den, men nu såg det ju enkelt ut, ska försöka mej på det nu.

Marianne

02 Jul 2021 11:48

Möblerna köpte ajg på en sommarbutik i panik, jag är inte riktigt nöjd med bordet, tycker det är lite för stort och så blir det brännmärken i det om man ställer ett glas med vätska i solen, så man behöver en duk.

Kommentera

Publiceras ej