Trött.....

Slutade jobba imorse och åkte direkt till teckenkommunikationskursen. Idag spelade vi bingo! Fick träna på siffror. Jättekul var det!

Sen åkte jag och tränade på nautilus en timme ungefär. Kommer nog känna av det imorgon.....

Karin och jag kom nästan hem samtidigt. Jag gick och fodrade hästarna och hon lagade mat.

Vädret har varit skit idag med, så det har blivit lite annat än ridning. Vi har jobbat hårt hela eftermiddagen!

Imorgon kommer hovslagaren tidigt, hoppas att vi kan rida något efter det.

På kvällen har vi fixat med diverse datajobb. Har bland annat skickat iväg min film på Nellie, signalbeteendet som var kvar att redovisa till Hundens hus.

Karin åkte nyss hem för att sova, jag ska göra detsamma.....:-)

Härlig lördag!

Jobbade hela dagen igår till klockan 10 idag. Åkte och hämtade mamma, som skulle hjälpa mig att putsa fönster.

Vi körde igång direkt när vi kom hit. Karin hjälpte också till. Vi tvättade fönster, bytte gardiner och satte upp ljusstakar. Det blev jättefint! Vad skönt det är när man är flera. Vad fort det går!

Klockan 14 kom pappa för att äta middag. Vi hade lagat köttfärslimpa med kantarellsås och innan dess åt vi en liten förrätt.  Viltpaté på vörtbröd. Gott det med!

Efter maten gick Karin ut till Jonna som skulle rida. Mamma och jag gjorde klart det sista inne. Då ringde Karin utifrån stallet och sa att det var något fel på Beris. Han är inte som han ska, sa hon.  Helt stirrig och lös i magen. Tomas gick ut och sen tog de tempen och promenerade med honom. Han bara for omkring! Jag tänkte veterinär och såg tusenlapparna flyga iväg......

Rätt som det var såg de att alla hästar var stirriga, mer eller mindre och stod och stirrade mot skogen. Då förstod någon att det antagligen kommit in något djur i hagen. Kanske en älg. Beris har ju älgskräck. Jag mötte en älg en gång och han reste sig rätt upp på bakbenen. Han är ju kolugn annars! Så vi kunde pusta ut denna gång....Ingen veterinär behövdes!

Sanna ringde till Karin och undrade om Karin ville komma och rida lektion hos dem för Emma. Det ville hon förstås. Mamma och pappa ville åka hem innan det blev mörkt, så då blev det lagom att vi åkta samtidigt.

Karin, Jonna och jag åkte iväg med Freyja som ganska lätt gick på transporten idag! Men imorgon kommer hon ha träningsvärk! Hon fick jobba mycket med ryggen, som nog kommer kännas imorgon. Men det var kul att se vilka framsteg de gjorde. Det blev helt annan form på hästen...

När vi kom hem kollade vi på Stockholm Horse Show på tv och gjorde tacos. Nu är vi trötta och mätta!

Torsdag 26/11

Victor skulle till tandläkaren på fm så det blev tidigt kaffe innan jag skjutsade honom!

När han var där passade jag på att gå en stadspromenad med Nellie. Nyttigt för henne!

Sen åkte vi hem och jag hade hundkurs med några fina hundar! Vi höll på till ca 13.30 då åt Victor och jag lunch.

Karin kom och vi klädde på oss och gick ut till stallet. Lurade med oss Victor också!! Vi mockade, packade hö och allt annat än red!  Hästarna fick en ledig dag!

Victors tåg skulle gå 16.30 så jag skulle skjutsa honom till station och sen träffa Tomas för att köpa golv. Men vi kom för sent till tåget!! Dels var det mycket trafik och klockan gick lite fel.... Snopet blev det!

Victor fick hänga med hem igen efter att vi köpt golv! Tomas och han åkte hem och fixade te och mackor, jag stack iväg och tränade på Nautilus först.

När vi ätit skjutsade Tomas Victor till Linköping istället. Jag städade stora rummet. Dammsög överallt, både högt och lågt! Dammade bokhyllan med alla grejer, det är inte så ofta man gör det!

Nu ska jag ut och fodra, sen blir det gonatt!!RSS 2.0