Regn idag med

Fast idag hann jag rida iallafall!
 
Karin kom på fm till fikat. Jag snabbade mig att städa av toan och hänga tvätt innan hon kom. Får ta lite i taget!
 
Emilia blev så glad  över att se hundarna igen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi fikat så gick vi en sväng så hon somnade i vagnen. Sen sov hon så vi hann rida båda två. Det gick jättebra!
 
Karin var också nöjd, hon red Birkir. Jag tränade på galoppfattningar och växlade gångart och tempo efter. Hon gillar att springa fort, så det gjorde vi efter tölten. Tölten blir mycket bättre efter galopp och när hon vet att jag släpper på i galopp efter tölt så blir det tryck i tölten! Traven är väldigt bra också. Tänk, ett tag hade hon inte speciellt rena gångarter. Galoppen var i princip borta. Sen gick det att galoppera i uppförsbackar. Nu går det var som helst! Även på mindre volt!
 
Det började duggregna när vi ridit. Jag mockade och Karin packade foder. Sen gick vi in och åt lunch. Då ökade regnet. 
 
Marie, My och Moa kom en sväng. De hjälpte till i stallet med fåren och allt som var kvar. Karin åkte hem.
 
Jag gick en promenad i skogen. Blev genomblöt, trots regnkappa. Hela hallen blev full av blöta kläder och handdukar.
 
Kvällen ägnades framför datorn. Skrev ut fakturor och andra papper till mina 3 kurser som jag ska ha i helgen. Sen var det dags för lite mat och tv. I brist på tid och ork blev det korv och pommes!
 

Det blev ju regn!

Tomas drog iväg klockan 5 imorse. Klockan 7 gick jag upp, tog ur lakanen, vilket verkligen var på tiden! Satte på tvätten och gick ut och fodrade.
 
Det var en skön morgon! Men jag snabbade mig på för att jag skulle städa. Så behövligt det med!
 
Efter frukost satte jag igång och dammsuga. Men hann bara lite grann innan munstycket gick sönder!
 
Jag drack kaffe sen gick jag ut! Jag mockade och packade foder och gick en promenad. Det går lekande lätt med en ljudbok i örat! Lyssnar just nu på Andras vänner av Liane Moriarty.
 
Sen satte jag igång med att rensa i 2 land. Å herregud vad stel jag blev sen. Kände inget när jag låg ner! Efter ett par timmar började det regna. Fasen, jag skulle ju rida! Varför gjorde jag inte det direkt!? Jo, för jag tänkte att jag har ju hela dagen på mig!
 
Jag åkte till Skänninge och Ö och B istället. Stuvade in hundarna så de fick följa med. Köpte dammsugarmunstycke och en hel del annat. Schampo och sånt!
 
När jag kom hem drack jag te och rostade mig en macka. Ibland blir jag så sugen på det. Fast jag försöker att inte äta så mycket bröd egentligen. Isåfall surdegsbröd som jag verkar tåla lite bättre.
 
Sen gick vi ut igen. Fodrade och fixade klart allt hos fåren. Det regnade ännu så jag passade på att träna lite nosework i stallet. Sen blev jag så himla frusen!
 
Marie och barnen kom och då skjutsade hon mig till Varv där Tomas hade lämnat sin bil. Jag hade lite pyssel med att starta och få ur handbromsen, ny bil....lite väl avancerad för mig. Ha ha!
 
Moa red på Berserkur på ridbanan och galopperade på volt, barbacka! Han är alltså inte lättriden därinne. Han brukar behöva fart och större yta för att gå rent. Men när Moa rider därinne går han i alla gångarter! De där två alltså....
 
Här rättar hon till schabraket  som hon satt på! 
 
 
 
 
 
 
När jag kom in, så tände jag en brasa och åt mat. Kaffe och en chokladbit till efterrätt!
 
Nu lite tv innan jag ska gå ut!

Jobbat 2 dagar...

Igår när jag kom hem hade jag lydnadskurs och sen var det kväll.
 
Både igår och imorse var jag astrött! Jag som brukar vara morgonpigg låg kvar helt slut!
 
Känner väl av timmen som försvann...
 
Idag har det varit regnigt väder så vi har gjort mest innegrejer på jobbet. Jag har gäspat och gäspat fast jag har haft att göra! Bland annat städat akvariet.
 
På eftermiddagen var vi och spelade bowling. Ett tag ledde jag, men sen vann Micke min kollega.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag slutade klockan 17 och åkte och handlade lite. Köpte med mig sushi hem till kvällsmat, vilket var tur för vi var ute så länge och kom in strax innan 20.Då började ju mästerkocken.
 
Nu håller Tomas på att packa för att åka iväg med jobbet för att åka skidor. Det var därför jag kom hem ikväll. Annars skulle jag ha jobbat till imorgonbitti.
 
Jag ska gå ut och fodra snart och försöka komma isäng skapligt!
 
Imorgon vill jag ha fint väder så jag kan rida!
 
 
RSS 2.0