På jobbet

Idag jobbar jag extra. Det blir ett långt pass eftersom jag jobbar imorgon, min ordinarie tid.Så jag började idag kl 10 och slutar 14 imorgon.

Jag ska skjutsa Mattias till kyrkan sen, han ska på dop. Går väl en sväng på stan så länge då. Tyvärr regnar det och är trist väder, som det brukar i november.


I fredags kom en tjej som skulle träffa en hund från Hittehund och bodde hos oss över natt. Jag hämtade henne vid tåget. Igår skjutsade jag henne till tåget igen efter en omtumlande helg! Och vovven följde med.

Innan hon åkte så hann vi rida en sväng. Jag på Tindra, som har  kommit hem från träningen och Filippa på Berserkur.

När jag hade skjutsat henne till familjen med hunden, så åkte jag och vallade med Mio hos Lena. Det gick så bra. Mio är superduktig.

När jag skjutsade till tåget sen, så tappade jag min bilnyckel på stationen. Så tråkigt!!!!! Karin fick komma med extranyckeln. Ska åka dit och kolla igen idag om någon lämnat in den.


Igårkväll var jag helt slut efter några intensiva dagar. Huvudet dunkade och jag kände mig nästan sjuk. 

Men idag är allt okej och jag har börjat andas normalt igen. Tur jag har det här perfekta jobbet!! Nu ska vi äta lunch!


Morgonmys!

Fy skäms på mig........

Jag visste att jag slarvat med att skriva. Men att det är så länge sen visste jag inte.

Jag sitter hemma hos Victor i hans lilla studentrum. Jag är på kurs/utbildning på Hundens Hus igen och har sovit över här. 3 dagar är det denna gång. Jättekul undervisning och en superbra grupp!

Igår var vi hos Robert, Mi, Hilma och lilla nyfödda Kasper! Han föddes i söndagsmorse kl 5 den lille sötnosen!

Jag har inte varit hos dem sedan de flyttade till en alldeles ny fin lägenhet. Den var jättefin och ligger i ett område som håller på att växa fram. Inte så långt ifrån Luthagen där Victor bor.


Denna gång åkte jag tåg hit. Har så ont i mitt ben så det är svårt att köra. Nästa vecka ska jag till kiropraktorn igen. Hoppas att han ger mig positiva besked.

Att vara i Stockholm gör mig förundrad. Hur kan man trivas med att bo här!!! Så anonymt och alla springer som galningar. De springer som tokar till och från tåg och tunnelbana. I tågen sitter alla och stirrar på sina mobiler eller datorer föratt slippa se någon annan.......Skrämmande!

Ikväll ska jag försöka lägga mig skapligt. Sov dåligt inatt pga värk och igårnatt pga att det blåste storm så fönstren skallrade!!

Får se vad Victor säger om det. Klockan 6.15 ringer iallafall klockan. Då ska jag packa ihop och sen lovade Robert att skjutsa till tåget. Skönt!

Ser fram emot morgondagen, med mer trevlig undervisning. Då handlar det om stress.
 
Gonatt!!
 
Längtar efter mina pojkar!!!!!

Fredagnatt!

Jösses vad trött jag är......

Gick upp klockan 6 imorse. Skönt, för jag var pigg och fick massor gjort på morgonen.

Helen kom och lämnade ljus som jag hade beställt. Vi tog såklart en fika med.

Sen kom Karin och vi gick ut och jobbade. Mockade, fyllde på vatten och flyttade ut baggen som gått  inne några veckor.Hans kompis som också stått där flyttade hem till Ewa Bergling tillsammans med 5 tackor häromdagen. De har gjort så fint åt dem, rena lyxboendet!

När Karin och jag hade ätit lunch så åkte jag till Lena. En tjej, Tina, ska ev para sin tik med Jim.Så Lena fick valla lite med honom 

Sen följde Tina med hit och kollade hur vi bor och det blev lite kaffe med! Tina bodde i Motala när hon var yngre och vi gick i paralellklass.

Ikväll har vi ätit gott och slötittat på tv. Tänkte sova tidigt, men så blev det ju inte..........

Jim          Fotograf: Lena Martens

RSS 2.0