Onsdag-fin dag idag!!

Karin kom hit i morse. Jag hade just börjat städa lite. Men vi tog en kopp kaffe och sen gick vi ut i det fina höstvädret. Solen riktigt värmde idag!

Vi mockade i hagen och vindskyddet. Sen red vi ut på Nökkvi och Berserkur. Hundarna följde med. Nökkvi gjorde en sån där tvär sväng rakt in i skogen  i galopp med Karin. Fattar inte att hon sitter kvar!! Beris var lite seg i början men han gick bättre och bättre. Vi red på i ett högt tempo.  Hemvägen är alltid bäst!

När vi kom hem gick jag in och lagade middag och karin red på Freyja en sväng. Sen hann vi med en barbacka tur på Katur och Tindra innan Karin skulle iväg och jobba! Vi red i skogen eftersom inte Tindra har några skor.

Karin åkte till jobbet och jag tog lite kaffe och städade färdigt innan jag åkte till stan en sväng. Var på Lindex och hittade en kjol på rea och lite annat smått och gott. Var på apoteket också och lämnade tillbaka lite gamla mediciner. Hade samlat ett helt lager!

När jag åkte hem var jag förbi och kollade på Ingemars buggkurs! För att vara en nybörjarkurs så var de riktigt bra!! Men stegen är inte alls som jag lärde mig för typ 15 år sedan!! Men jag blev så dans-sugen!!! Bara det att tiden aldrig räcker till allt man vill göra!

Tisdag med solglimtar

Jobbade igår tills idag. Fortsatte sedan förmiddagen med personalmöte och var sen och styrketränade lite. Idag ökade jag lite på vikterna!

Åkte och storhandlade. Fyllde både frys och kyl. Skönt att ha lite hemma. När jag kom hem var jag vrålhungrig! Skalade och åt morötter medans jag packade in varorna. Karin var ute och red, när hon kom in så lagade vi mat och tog sen en kopp kaffe innan hon skulle iväg och jobba. Vilma fick vara kvar här hos mig.

Våra hundar har det bra! Vi lyckas oftast täcka upp dagen så de inte ska vara själva så länge. När Karin åkt iväg gick jag och hundarna ut till stallet. Red ut en sväng på Berserkur som var superpigg! Töltade från stallplanen! Hundarna var med och skötte sig utmärkt. Vilma stannade inte en enda gång och åt skit!!!

Städade lite i stallet, mockade vindskyddet och plockade lite! Det var soligt och skönt, ville knappt gå in. Men det mörknar ju fortare nu, så vi gick in vid 17 tiden, hundarna och jag. Började elda och tog en kopp te.

Har ägnat lite tid åt tvätt, plockat undan grejer och sen suttit vid datorn. Ska ta och träna lite luktdiskriminering med Nellie nu innan sista promenaden.


Fina Simba


Regn o rusk

I fredagskväll var vi hos Eva och Rolf och käkade pizza. Kom hem sent, för det var ju trevligt som vanligt!

Igårkväll var vi hos Maritha och Nisse och blev bjudna på mat. Det var också trevligt, vi ses ju inte så ofta längre, som vi gjorde när våra hästar var inhyrda hos dem. Då grillade vi ibland och fikade ofta!!

På förmiddagen igår hade jag valpkurs. Vädret var urtråkigt, men alla utom en kom iallafall, det var kul. På eftermiddagen gick jag promenad med Nellie och sen bakade Karin och jag jättegoda muffins.

Idag var det vardagslydnad igen. Bara 3 stycken, men vi hade trevligt och slapp regn. Efter lunch var det agility, då regnade det! Men vi lyckades göra några stationer inomhus! Slalomträning i stallgången, gungan på logen, en rakbana utomhus och sen lite targetträning uppe i "fikarummet".

Efter de timmarna var vi frusna och gick in och drack te/kaffe. Karin badade marsvinet Lukas och jag bytte i buren. När jag just hade duschat så ville Karin åka hem. Jag skulle skjutsa henne. Slängde bara på mig en jacka, för det går ju fort att åka dit.  Mitt i mörkaste skogen lägger bilen av!! Det regnade och vi såg inte ett dugg!! Det var bara att traska hemåt.....i regnet...

Nu står batteriet på laddning. Får väl se om det går att köra den imorgon.


Fina Hittehunds Truls
RSS 2.0