Jag har fått ett jobb till. Fast det är varannan tisdag eftermiddag, så det är inte så mycket. Men kul. Jag blev glad och kände mig hedrad när jag fick frågan om jag ville ha det.  Jag ska jobba med en pojke som jag träffat förut på jobbet. Så idag började jag!
 
Igår jobbade jag på mitt vanliga jobb. Dagen gick fort, hade fullt upp hela dagen.
 
På kvällen försökte Tomas och Stoffe få vår trasiga bil till en verkstad , som jag ringt till.  Men bilen var för stor för bilkärran!  Så vi var kvar hos dem och åt kvällsmat innan vi åkte hem. Och bilen stod kvar....
 
Men idag fick vi låna en bilkärra av verkstaden så bilen kom dit! Sen hämtade jag Tomas hos Karin och Stoffe. Han mysa lite med busungarna med.
 
 
 
 
 
Blev bjuden på "tårta"!
 
 
Imorse regnade det och jag sov lite längre och gick ut själv. Tomas jobbade  och jag gick upp just när han började. Såg att det regnade! Usch!! Halkigt och blåsigt var det med. Regntäcke på Jim. Sally vägrade gå ut ur sadelkammaren och fick ligga kvar. 
Efter fodring och mockning gick vi en promenad. Stretade på i motvinden, men regnet hade iallafall avtagit.
Efter frukosten sydde jag klart Elis present. Igår sydde jag en huva till min symaskin!
 
 
 
 
 
Sen tog jag en bild på brödet jag bakade i söndags. En yogurtlimpa med bakpulver i. Den blev väldigt god att äta lite ljummen till kaffet. Sen blir den ju torr, men då blir den väldigt god att rosta. Hörde tipset på radion. Jag hade mycket olika nötter och frön i. 
 
 
 
Nu har vi druckit kvällskaffe så det är dags att gå ut en sväng och ge djuren sitt.

1 kommentarer

Marianne

09 Feb 2022 11:37

Grattis till nya jobbet. Men vilken häftig tårta du blev bjuden på. Det blåser här också nu igen, så tråkigt, nu när jag tagit fram cykeln igen.
Vilka fina saker du har sytt, kissarna till maskinen är ju jättesöt.
Förr bakade jag allt bröd själv, så torrt bröd har jag rostat en hel del, nu har jag brödet i frysen och tar bara fram ett par skivor åt gången.

Sv; skarven dödar öarna, det ser hemskt ut, hoppas det blir tillåtet med jakt på de här så de inte tar död på gåsgrund. Jag läste att de hade flyttat från en holme i Borgholm eftersom de jagat och skrämt bort de.
Ost kan man nog inte klara sej utan, haha
Nu har jag lyssnat på den boken du tipsade om, Klar himmel, jag hade svårt att hänga med, tre olika kvinnor i två tidsåldrar, det var alldeles för rörigt för min trötta hjärna. Men jag lyssnade klart ändå. Gillade inte uppläsaren heller det lät mer som om hon läste en lista över något, liksom rabblade upp meningar var för sej. Det var Ellen Jelinek men det kanske var någon annan som du lyssnade på? Eller har du också Storytel? Jag har lyssnat på henne tidigare och tänkt samma sak, ingen inlevelse alls emellanåt.

Kommentera

Publiceras ej