Igår natt var jag täppt i näsan och på morgonen undrade jag om jag skulle bli sjuk igen.
 
Men jag kände mig bättre. Så jag jobbade ju. Men idag var det sämre igen. Har ont i halsen och är snuvig.
 
Så efter frukost och förmiddags kaffe med melodikrysset så åkte vi till stan. Jag gjorde ett egentest i bilen och lämnade in det. Sen fick Tomas handla på granngården medans jag gick med Jim en sväng.
 
Sen blev det lite handling på Coop medans jag satt kvar i bilen. Tomas är ju inte bra ännu, men han får ju vara ute bland folk nu iallafall. Han är mest orkeslös!
 
Jag har gjort musli och vi har lagat lunch. Kört lite tvätt. Annars händer inte mycket här. Det regnar och blåser ute. Men snart ska djuren ha mat igen... så ut måste vi. Burr!
 
Klockan är 17 och det är kolsvart ute. Längtar efter ljuset.
 
Ikväll blir det fisksoppa. Vi skulle ha bakat bröd till, men Tomas råkade glömma jästen i affären! Lite synd, men det får bli något vi har i frysen.
 
Längtar efter våren  idag så det får bli ett foto från arkivet. Svampletare!
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

30 Jan 2022 12:39

Men nä, ska du aldrig få vara frisk? Så jobbigt för er.
Så himla fin och somrig bild, som tagen ur en sagobok. Nu fick du mej också att längta, haha.

Sv; Jag tror inte det funnits apotek närmare någon gång, men de körde ut till ICA, det slutade de med för något år sen, nu kan man beställa på Apotea, men då tar det några dagar, så det funkar ju inte om man behöver det direkt.
Nu var ju jag ganska pigg, men det blir ju jobbigt om man har hög feber och är riktigt dålig.
Vi hade grisar runt Osdal, de bökade i hagen på nätterna, bara 15-20 m från huset, de är ju skygga och håller sej undan, men jag var orolig för att L skulle springa på något.
På spåret, såg du förra veckan? Då fick ett lag knappt några poäng, tror det var Glans, men osäker.
Jag lyssnade också på flera böcker om förintelsen, har inte orkat lyssna på den du tipsade om, men snart så. Har du sett eller lyssnat på pojken i den randiga pyamasen? Så fruktansvärt.
Jag tror att de som överlevt en sån händelse har en helt annan glädje och syn på livet än oss andra, låter inget bli slentrian och uppskattar även det lilla. Men det är bara vad jag tror.
Har du den boken om paleokosten? Den är inspirerande och vissa recept måsta man ju bara prova, haha
Krya på dej nu!

Kommentera

Publiceras ej