Det  har varit sportlov och jag har jobbat långa dagar. För då har vi fritidsbarn hela dagarna.
När jag har kommit hem så har jag inte orkat något mer än att laga mat och sköta om djuren.
 
I tisdags hade jag mitt jobb på avlösarservice. Först på vanliga jobbet 7-12, sen hem och äta och vidare till nästa jobb!
 
Igår var jag iallafall ledig från jobbet , men då hade jag hand om T mest  hela dagen. Vi red en sväng med Karin och sen  lekte vi  med Jim. När jag skjutsade hem henne åkte jag direkt till en privatlektion med en liten hund.
 
 
 
 
 
  
Jag var hos en fd gatuhund från Portugal. Många förstår inte vad de får hem, utan tror att hundarna ska fungera som vilken hund som helst. Märkligt, då hundarna levt helt fritt i sitt liv. Utan någon som sagt åt dem vad de ska göra. Sen ska de funka i en familj, instängda i en lägenhet.......
 
När jag kom hem så lagade vi en variant av flygande jakob. Men med mango och fläskfile och cashewnötter.
 
 
 
Imorse vaknade jag av att solen sken in i rummet. Det var -5 grader ute och väldigt fint, men knöligt att gå eftersom det varannan dag är milt så det smälter , sen fryser det på nästa dag.
 
 
 
 
Efter långfrukost med Ring så spelar vi och Melodikrysset på radion så gick vi ut igen.
Jag tvättade Tindras svans som var vidrigt skitig. Men nu kändes det akut, trots kylan.
 
Sen red jag en runda. En meditationsrunda kan man säga. Mest skritt på lång tygel och lite trav. Skulle kolla hur underlaget var för vi skulle gå med Jim senare.
 
 
 
Vi var inne och åt lunch, rester från igår. Packade ner kaffe i ryggsäcken och det såg Jim och gick ut i hallen och satte sig, så vi inte skulle missa honom!
 
Det blev ingen långtur, men lite lagom, då underlaget var jobbigt.
 
 
 
 
Solen gick ner fort, så det blev en snabbfika!
 
 
 
När vi kom hem fick Jim gå in och vila medans vi gjorde klart ute hos djuren. Sen blev det lite förrätt iform av oliver, stekost och nötter innan vi tog tag i att göra tacos. Idag på kycklingfärs.
 
 
 
 
 
Vi skulle so mello men jag tror båda somnade innan det första bidraget.... Sen vaknade jag när det tog slut! Ha ha!
Men efter den powernapen vaknade jag och satte på kaffe , så nu är jag nog pigg en stund igen!