Vaknade till sol imorse. Jim och jag  gick en morgonpromenad innan frukost. Efter frukosten satt jag i telefonen för jag hade en del att avverka. Frissan hade ingen tid den närmsta månaden! Veterinären inte förrän i oktober! Ringde även Lön, som inte kunde svara idag, fick återkomma. Bokade en tid för Jims laserbehandling iallafall. Det blir på fredag!
 
Karin och flickorna kom till lunch. Och när vi ätit så ville flickorna rida. Det var sååå varmt! Vi hade bara t-shirt på oss. Det var massor av flugor och getingar, så att fika ute var uteslutet. Emilia red en bra stund, hon älskar att trava och den snälle Birkir travar runt runt... Stella red väldigt kort stund på Tindra, sen hoppade jag upp och red, barbacka. Flyttade och böjde lite. Sen fick alla hästar gå till betet på framsidan.
 
De hade tårta med sig efter Emilas helgkalas som vi åt till kaffet. 
 
Efter fikat fållade jag upp byxorna som jag sytt till Emilia i present, de var lite väl långa. Nu håller jag på med en tröja som passar till ett av paren.
 
 
När de åkt hem gick jag en promenad med Jim. Sen klippte jag gräset när Tomas kom hem och kunde hjälpa mig att starta klipparen.  Det tar ju ett par timmar att klippa. När allt var klart flyttade vi tillbaka hästarna till stora hagen och gick in för att äta.