Äntligen funkar datorn!

Har jobbat nästan hela helgen. Fredag till lördag och söndag till måndag. I lördags var Karin, My och Moa och red på Stenholmen. De tränade på luciauppvisningen. Jag var hemma och jobbade och åkte också en sväng till Skänninge och handlade.
 
Imorse slutade jag 8 och sen åkte jag och hämtade pudlarna och köpte lite bröd i Borensberg. Min gamla barndomsvän Carina och hennes dotter kom på fm fika.
 
När jag kom hem var det bara 15 grader inne. Tomas kom hem halv 2 inatt och åkte till jobbet imorse. Men nu är det snart min tur att åka!!
 
Idag har jag lagt ner ca 4 timmar på att packa foder och mocka. Sen hade de fulingarna rivit ner en tråd som var runt en tillfällig gödselstack. Flera av stolparna var av :-(
 
Varit på 2 hundpromenader och sen var det kväll! Matkassen kom idag och jag gjorde den snabbaste rätten, vilken var pizza. Den var god!
 
 
 
 
Nu är det dags att ta en sista runda ute. Burr!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tekniken strular

Wifin vill inte! Och jag orkar inte skriva på telefonen!
Å det har inte hänt så mycket här. Jag jobbar och sliter med mockning och foder, hundpromenader och allt annat denna vecka.
Ikväll var jag dessutom i Linköping och tömde vår blåstjärnan  lokal. 
När jag kom hem snöade det.
Imorgon är det jobb igen! 
 

En vecka sedan jag skrev!

Det har inte hunnits med helt enkelt!
Jag jobbade i början på veckan, hela dagarna. Slutade onsdag kl 21 och sen åkte jag till Stockholm tidigt på torsdagmorgonen.
 
Det var dags för examen i terapihundsutbildningen.
Det gick kanonbra!
 
På torsdag fm  var det tenta. Jag skrev på allt och det räckte. Sen hade vi samspelsprov, vilket bestod av 9 stationer. Där får hunden "bevisa" att den kan samspela med annan person på ett trevligt sätt.
 
Så hade vi redovisning av våra specialarbeten. Jag skrev om hästar! Hästunderstött psykiatriskt behandlingsarbete. Ämnet var djur i vården.
 
Efter det gick Mio och jag till hotellet. Så mysigt! Ett litet hotell med mycket trevlig personal. Vi låg och slappade och halvsov till ca 20.30 då gick vi en längre promenad och köpte pizza. Den hann ju kallna! men det var gott ändå.
 
 
 
Dagen efter började vi kl 9 på  en skola där jag fick jobba med 3 barn i ett rum. Det funkade bra. Jag är ju van med barn och det känns naturligt för mig. Det var inga problem, vi blev godkända.
 
Sen var jag ledig i nästan 4 timmar innan vi skulle till ett äldreboende och jobba med äldre.
 
Det har jag eller Mio aldrig gjort. Praktiken gjorde vi ju med en hjärnskadad kille.
 
Medans vi väntade så åkte vi till centralen och tog en lång fika!
 
Där träffade vi ett liten pojke som var alldeles själv! Och inte ett ord svenska kunde han. Jag tittade och tittade efter någon men icke!
 
 
 
 
Han stod en bit ifrån mig först tills jag pekade att han fick komma fram och klappa. Först var han lite försiktig men sen ville han inte sluta att klappa. Efter 10 minuter vinkade jag och gick. Han stod ensam kvar..... men sen såg jag på håll att en liten pojke till kom fram  och pratade  med honom. 
 
Gick upp och beställde kaffe god macka och yogurt på staarbuck, tror jag det heter.  Det kostade 144 kronor! Men gott var det!  Då kom en man fram och frågade om han fick klappa Mio. Han hade hundabstinens!
 
Det slutade med att han nästan låg med Mio mitt ivägen där kön till kaffet var! Mio var så lugn och duktig. Undrar hur många han har gosat med dessa dagar!!
 
På hotellet var det 2 i personalen som kastade sig över honom!
 
 
Vi åkte tåg, buss och tunnelbana. Mio är lika cool vad vi än gör!
 
På bussen!
 
 
 
Pendeltåget!
 
 
Praktiken på äldreboendet gick också bra. Vi fick till och med göra ett extrabesök för de boende hade väntat så mycket på oss. Och det var för få hundar så jag fick gå till 2 avdelningar.
 
När vi åkte hem regnade det så jag var jättetrött i ögonen!
 
 
Kom hem vid 20 tiden då vi gick en promenad med hundarna sen lagade vi entrecoté och firade!
 
Igår städade jag hela fm och sen firade vi Kasper som fyllt 3 år. Hos hans mormor som bor en mil från oss ungefär. Det blev ett kort besök men trevligt!
 
Sen hade vi allt stalljobb kvar när vi kom hem.  Halvsov i soffan efter maten. Blogga var omöjligt!
 
Idag har Tomas åkt iväg till Island. Han är borta hela veckan. Så nu måste jag resa mig och ut och jobba!
RSS 2.0