Jag hann bara somna igårkväll så ringde telefon. Grannen fick åka iväg med ett av barnen till lasarettet, för han hade krupp. Tomas skjutsade dem och jag var barnvakt åt den andre lille killen. Vi kom isäng efter 03.30 inatt...

Lite trött imorse givetvis Men Karin och jag tog en ridtur ganska tidigt, innan hon skulle till jobbet.  Det var redan ganska varmt så Nellie blev jättetrött.  Vilma var som vanligt lite före och spejade efter allt! Men vi höll koll på henne iallafall. Det är ju viktigt nu när det börjar finnas djurungar i naturen.

När vi kom hem satt vi ute och drack kaffe i solen. Så skönt!  Sen åkte Karin till jobbet och vidare efter det till Jönköping, där hon ska vara i helgen. Jag åkte till Fornåsa och handlade. Det går snabbt dit genom skogen och affären är så liten så man är klar på en kvart! Skillnad mot stormarknaden!

På eftermiddagen gick Marie och jag promenad, medans barnen red. Marie hittade murklor i skogen! Jag såg dem inte utan höll på att trampa på dem!



När vi kom tillbaka satt vi ute och fikade igen. Det var sommarvärme, bara att klä av sig.

På kvällen var jag iväg en sväng till Malins "mångparty". Det var Tupperware, Oriflame, Partylight och sen kunde man beställa brodyr på kläder. Jag beställde några tröjor med företagsnamnet. Jättefina!

Kommentera

Publiceras ej