På fm var Karin och jag i stan och uträttade ärenden och handlade. Vi kom hem vid 14, jättehungriga!! Det blev pommes och lövbiff med sallad. Gott!

När vi ätit flyttade Karin om i hagarna så att Nettla fick sällskap. Jag ringde samtal och svarade på mejl. Efter en kopp kaffe och korsord gick vi ut till stallet.

Det var bästa ridvädret idag! Lite blåsigt och klar fin luft, lite svalt, som det blir i augusti! (När det inte åskar!)
Karin red Nökkvi och jag Beris. Nökkvi var på bushumör, hoppade hit och dit, ibland var Karin i luften och hästen på väg åt ett annat håll.... Hennes balans är det inget fel på!

Beris skötte sig jättebra! Piggelin och stabil i gångarterna! Toppen var det. Sen blev jag superstolt över min älskade hund. Vi kom och töltade med hundarna framför i god fart när det kom en hund med sin husse. När jag ropade hit så vände Nellie i farten och kom direkt, medans Vilma var tvungen att fundera några sekunder om det var nödvändigt!

Men hon är ju så feg så hon kom till Karin och fick rida i sadeln framför Karin när vi passerade. Vilma kan hoppa upp själv om det finns en stubbe eller sten i närheten! Annars är det lite högt.

När vi kom tillbaka bytte vi hästar efter massage och stretching av de andra! Karin red Freyja och Jag Katur. Karin gav sig inte med det, utan tog även Tindra en sväng medans jag fixar kvällsmat! (och bloggar!)

Tomas har klippt allt gräs och putsat alla beten. Nu är det så fint så!

Bild från förra året som jag gillar!  Katur och jag. Fina gamla hästen, 27 år.

Kommentera

Publiceras ej