• Har just kommit hem från en liten kort semestertripp. Tomas och jag åkte igår vid lunch. Först till Hyltebruk och köpte ett vapenskåp. Sen till Ullared och Gekås där vi gick ett par timmar. Hittade lite av varje.

    Sen fortsatte vi till ett hotell på landet som hette Lögnäs gård. Ett underbart ställe! Det luktade ko hela tiden, men det var så mysigt, det kan jag rekomendera.

    Imorse fortsatte vi till det som var målet. Hästauktionen i Ängelholm. Klockan 9 började visningen och vi var där strax efter. Men vilka stackars magra , omusklade hästar!!! Det var några starka individer som sett till att få mat, men resten var skinn och ben! Vi hade 2 som var halvintressanta, men vi bjöd inte eftersom vi tyckte att de blev för dyra.

    Vi åkte hemåt utan häst, men det var lika bra det!!

    I bilen lyssnade vi på Håkan Nesser som läste sin :Picadilly cirkus ligger inte i Kumla. Den är härlig!! Kul att känna igen alla orter han nämner och sen handlar de om året.-67. Huvudpersonen sommarjobbar och upplever sin första riktiga kärlek. Samtidigt är det ju en mordutredning. Man skrattar mycket!!

    När vi kom till Värnamo sa Tomas att vi kunde åka till High chaparall om jag ville. Det skulle jag gärna vilja!!! Men nu var det ju så sent och jag vill gärna vara där och se när de uppträder med hästarna. Vi får ta det en annan gång.

    Vi stannade i Gränna istället och åt en ljuvligt god fiskbuffe. Det var länge sen jag åt något så gott! Men det luktar fortfarande fisk om fingrarna..... 

    Vi köpte även med oss rökt sik hem, jättegott.  Blir nog till imorgonlunch.

    Nu ska vi dricka te och lyssna färdigt på boken, det är jättelite kvar.


Kommentera

Publiceras ej