Idag jobbar jag. Här flyter allt på som en vanlig dag. Städ, tvätt, handling och promenad!

Igår var vi hemma på fm. Karin och jag var ute och red, hundarna var också med, de fick springa fort, för vi galopperade mest! Dels blev det klampar i hovarna av snön. Det släpper bättre om man rider på lite så hoven rör sig. Sen mötte vi en gubbe som letade efter en lös hund, en stövare som jagade på egen hand... hm, sånt gillar vi inte....så det blev full fart för att komma därifrån.

Vilma låg som ett svart litet streck i den vita snön. Hon ser för rolig ut! Ibland satsar hon järnet för att komma om oss, då blir hon alldeles rak!

På eftermiddagen åkte vi till farmor (barnens) och firade jul. Åt god mat och godis förstås, som Camilla och Monica gjort. Lekte julklappsleken,där alla fick paket med olika innehåll! Ofta ska alla ha samma paket, denna gång var det ett svart,som Karin slagit in.

Vi var kvar till strax innan 21.Då ville vi åka hem till hästarna och Nellie. Vilma var med dit, men det var ju 2 småhundar till där, så Nellie är ju inte lämpligt att ta med!

Robert ringde och sa att de skulle åka hem till oss, från Stockholm, på natten. de tyckte att det var skönt att vara på plats på morgonen.Ett klokt beslut eftersom det inte var någon trafik och vädret var bra. Idag har det ju snöat jättemycket.

Så vi drog på värmen och bäddade ute i "gäststugan". Sen spelade vi plump! Det gick sådär, alla var aströtta!

Imorse hann jag äta frukost tillsammans med alla utom karin som var hemma hos sig.Sen var det jobbet nästa!

Annandagen imorgon, får se vad det blir då.


Gammelmannen, Katur-82

Kommentera

Publiceras ej