Dagen efter lägret alltså!! Känner mej rätt slut.

Sov ganska länge. Det är svalare i det rummet vi sover i nu. Dusch, frukost och lite tvätt i maskinen! Sen for jag iväg och hade privatlektion med en ljuvlig liten amstaff-fröken som var 18 veckor.

Valpar är ju underbara, inte bara för att de är söta, utan för att de är så lättlärda. Otroligt vad snabbt det går att lära dem saker. Helst när man jobbar med belöningsträning! Jag blir lika glad varje gång jag träffar trevliga små hundar med intresserade ägare som vill jobba på samma sätt som mig.

Sen blir man lite småledsen när man träffar folk som absolut inte vill ge godis eller belöning, hunden ska lyda ändå. Men jag tvingar ingen, försöker bara förklara och visa på hur lätt det kan vara. Förhoppningsvis sår man ett litet frö någonstans.  Rom byggdes inte på en dag, brukar man ju säga......

Eftermiddagen ägnades åt att städa bilen från kilovis med hundhår (kändes det som!!) och Karin har städat sin och Robert och Mi har städat sin! Vi hade gården full av bilmattor dammsugaren och annat!

Nu har vi ätit gott och tittat på en massa kort. Det är kul. Vi tittade på när barnen var små.

Min fina Nellie är också trött efter helgens äventyr! Hon har skött sig så bra!

1 kommentarer

Linda

17 Jul 2009 00:41

Oops! Hoppas du fick bort det mesta av håret i bilen. Och tack ännu en gång för skjutsen. Tessa var bara trött en dag efter lägret, sen ville hon ha mental aktivering, sa hon.



Det var verkligen en lärorik helg, tack!

Och fler bilder vill vi se från helgen.

Kommentera

Publiceras ej