Vaknade av spöregn på fönstret. Hade inte bråttom ut till hästarna eftersom de redan gick på bete. Men hundarna behövde ju gå ut och kissa..
Det regnade och regnade..... Karin var hemma idag och åkte och tittade på en lägenhet. Den 1/7 flyttar hon till Österstad!
Jag åkte till affären i Fornåsa, de har det mesta och dit kan man åka med skitigt hår och gummistövlar! Ska man till stan måste man ju fixa till sig lite!

När Karin och jag kom hem eldade vi i kaminen och drack kaffe, Så varmt och skönt! Sen blev det en hundpromenad innan vi skulle åka till fam Andersson i Skänninge, på Sannas studentskiva.

Trevligt att träffa alla igen, det var både nya och gamla bekanta. Vi hade köpt en fin tekanna och 2 muggar som blev uppskattad. Sanna fick massor av fina saker!





Först åt vi mat och sen fika.  7 sorters kakor, bullar och 5 tårtor!

Direkt efter kalaset åkte vi till Motala och handlade spån och mat till smådjuren. Marsvinen har även fått en hängmatta!
Vi bytte på kaninen och lät honom springa i en box i stallet  och motionera lite. Packade även lite tills imorgon, när Karin och jag ska på vuxenridläger! Nu ska vi dricka te!

1 kommentarer

Anna

12 Jun 2009 22:53

Ja hoppas de inte regnar i morgon när de e hundkurs

Ha de bra

Kommentera

Publiceras ej