Sov till nästan 8, oj så länge!! Datajobb och städ och tvätt på fm. Promenaden med hundarna blev bara på vägarna, ville inte gå i blöta skogen! Men då fick jag se att skvallerträningen med Nellie fungerade ännu! Hon rapporterade varje bil som passerade!

Åt snabblunch, färdig paj från frysen. Åkte och handlade och köpte extra Motala Tidning, eftersom vi var med däri idag från min Nyttohundskurs.

Promenad med hundarna igen, blöta blev vi. Nellie bet sönder grannpojkens fotboll!! Han sparkade den åt henne, fast jag sa att den håller inte. Pang så small den! Men jag har en likadan som han ska få!

Agility på kvällen! Vilka duktiga hundar och förare!!! Jag är överväldigad. Det lossnade för alla idag, det är ju bara 3:e gången för nybörjarna. Men några bytte godis och fick supermotiverade hundar. Det är faktiskt skillnad. Men jag skulle också springa fortare om jag fick något jag verkligen ville ha!

Recept på eget godis i repris:
Koka lever i vatten ca 30 min. Ta upp och låt svalna. Skär i fingerstora strimlor och lägg på bakplåtspapper på en plåt. 80-90 grader på ugnen i 1timme eller 2. Vänd några gånger, se till att de inte blir för torra och hårda.
Förvara i frys/kyl och ta fram lite i taget. I kylen håller de minst 1 vecka.














Korten är från Pia Martikainen, Lilla Blidkulla

2 kommentarer

Anna

10 Jun 2009 23:27

Ha en kanonkväll,ses i morgon då ska jag & Loke visa va vi går för..Haha troligen

Natti

Pia

11 Jun 2009 19:26

Hej Agnetha !

Nu har jag hittat din hemsida !

Den är jättefin !

Jag har glömt bort att kolla upp det jag lovade dej.

jag gör det i morgon. Nu vet jag vart du är i internetvärlden. Så jag hör av mej.

kramis och trevlig helg

Pia

Kommentera

Publiceras ej