Inte riktigt hela da´n förresten! På fm hade jag valpkurs. Vi hade sån himla tur så det kom bara några få stänk med regn!
Vi hade städat på logen igår och gjort plats där ifall det skulle regna för mycket. Vi satt där och fikade och valparna fick prova lite hundspel. Men vi var också ute och tränade koppelträning och lite problemlösning! En mysig grupp med hundar.

Sen blev det full fart till Malin på ridläger. De andra hade varit där tidigt men jag kom kl 12 när jag skulle rida! Tindra stod i en box så det tog bara 5 min så var hon  och jag ute på ridbanan! På fm hade vi töltträning. Karin red i gruppen innan mig och Freyja hade fart runt lite, nästan halva lektionen. Tindra var också lite uppjagad, det var ju en massa nya hästar. Hon studsade några varv men sen gick det bra.

På em red vi trav och lite balansövningar. Freyja gick jättefint med Karin, för mig gick det väl lite blandat! Tindra blev trött fort. Men hon jobbade på rätt bra!
Vi är 14 stycken tjejer som är där. Jättetrevligt att sitta och prata, dricka kaffe och få maten serverad. Lyx på hög nivå!
Vilma var med oss också. Nellie var hemma med Tomas och hjälpte honom att kolla vallen som ska slås imorgon. De tittade efter rådjurslegor.  Vill inte köra på några små kid.

Vi åkte hem från Malin och gick direkt ut till stallet och red på Beris och Nökkvi. Det var nödvändigt! De stod ju igår och imorgon blir det inge ridning på dem eftersom vi är kvar och grillar hos Malin.

Hundarna fick hänga med på ridturen som gick i raskt tempo. Det var fart mest hela tiden. Båda hästarna skötte sig jättebra och det gjorde hundarna också. Vi stötte upp rådjur 2 ggr när vi red förbi ett gärde. Men båda hundarna stannade på kommando. Härligt!!!

 När vi kom tillbaka tog vi på alla switch, mot knott och mygg. Fy vad bitna de är! Alldeles knöliga!
Sen blev det dusch och mat och sen filmen Patrik 1,5 som var lite gullig och rolig! Länge sedan vi såg film!

Karin och Freyja



Jag och mina ridkamrater!

Kommentera

Publiceras ej