Söndagsmorgon, det var varmt i luften tidigt. Jag hade tagit 2 tröjor eftersom det brukar vara kallt på morgonen. Göken gol och småfåglarna kvittrade. Hästarna galopperade glada ut på betet när jag öppnade åt dem. På nätterna får de gå i skogen  och på dagarna får de beta.
Karin och jag målade balanshindret, nu ska vi bara sätta på matta och lister. Hoppas att det blir klart till onsdag.

Amanda kom hit idag igen. Karin och hon körde Beris och red också på Katur och Freyja. Jag lagade mat, bakade kaka till kaffet och städade lite inne. Möblerade om i hallen, det blev jättebra. Skohyllan, stor och klumpig åkte ut i stallet. Fungerar numera som underrede till kaninburen! Det blev väldigt rymligt i hallen!

På em gick jag promenad med hundarna innan vi fikade och åt hallonkaka. Sen har jag städat lite i stallet, i sadelkammaren och på logen. Slängde ut halm i vindskyddet som Tomas kalkade igår. Jag kommer nog känna det i ryggen imorgon, ensidig rörelse med högaffel.....

Efter stalljobbet blev det dusch, håret var alldeles strävt av damm. Lagade mat igen, gryta med kalkonkött. Gott!
Sen var jag trött, men Karin och Tomas tyckte att det var min skyldighet/rättighet (de sa olika) att följa med att rösta, så då gjorde jag det!!
Nu ska vi dricka kaffe och kanske se nyheter om jag inte somnar.....





1 kommentarer

Robert

08 Jun 2009 14:51

Bra att du röstade, annars hade jag skällt på dig!

Kommentera

Publiceras ej