Slutade jobba kl 8 och åkte då till Maxi för att handla. Det var slut på det mesta här hemma!
Karin och Victor väntade med kaffe när jag kom hem. När vi fikat gick Karin och jag en promenad med hundarna. Våra hundar och Diesal som också är här. Gissa om de blev skitiga!
När vi ätit lunch fick hundarna vara inne hos Victor när vi gick ut till stallet. Det är vatten över hela gårdplanen så det är inte kul att gå ut dit.
Marie och småtjejerna kom hit och var ute och red på Freri och grejade i stallet. Karin och jag red en liten sväng i skogen och sen tog vi in stona med föl som skulle stå inne. Disas hov skulle tvättas av, sen skulle hon få tjära på den. Men det skulle vara torrt, så de fick stå inne och äta ett par timmar.
Vi gick in och drack kaffe så länge. När vi skulle gå ut igen kom glassbilen, till några hus längre bort. Jag tog cykeln och kom lagom fram tills han åkte! Igen!! Det har hänt flera gånger.

När vi kom ut till stallet var Disa trött på att stå inne, så hon reste sig och fick upp en hov över dörren. Knashäst!! Men Tomas fick ner henne igen, som tur var. Vi fixade med hoven, sen fick de gå ut igen.

När vi kom in så ringde jag till glassbilen och sa att vi aldrig hinner ifatt honom! Då sa han att han skulle komma hit ikväll efter sin ordinarie rutt! Det gjorde han, halv nio kom han. Grannen fick också handla, för jag visade ner honom dit!

Till kvällen lagade vi thaigryta på kyckling och sen blev det brylepudding med hallon. Mums!
Men det var skandal att Niclas Whalgren fick åka hem från let´s dance och Elisabeth är kvar!! Gillar inte!!!!

Diesal och Moa i somras!

Kommentera

Publiceras ej