Jag avskyr när det blåser!!! Idag har det varit vidrigt. Möblerna i trädgården har blåst omkring, man får sand i ögonen när man går och man kan inte prata när man rider! Fick skrika åt Karin när vi var ute!! "Sitter min sadel snett?"  "Vadå?" "Sitter min sadel snett?" "Jag hör inte!"

Nu på kvällen hade jag agilitykurs. Ny grupp. Ja då hade väl skyltarna blåst iväg så folk körde och irrade både här och där på småvägarna!
Det var iallafall ett glatt gäng som kom. Halva gänget är nybörjare och resten duktiga fortsättningskursare! Ska bli jättekul att fortsätta nästa onsdag! De får givetvis olika uppgifter, de två gängen!

På fm var jag ute och gick och tränade mina handtecken med Nellie. I början blandade hon ihop dem, men sen funkade de igen. Men jag får nog komma ihåg och köra dem lite varje dag. Måste kunna dem nästa vecka när vi ska till Stockholm.

På em red Karin Nökkvi och jag Berserkur. Oj vad fet Beris har blivit redan av gräset. Jag fattar inte hur mycket han får i sig!! Magen är som en tunna! Konstigt nog gick han bra ändå! Tölten var jättebra, helst på stigarna i skogen, som är lite mjuka. Och han är så snabb att ta galoppskänkeln, direkt tar han rätt galopp! Rolig, men fet.....


Kommentera

Publiceras ej