Varför är det lättare att gå upp ur sängen när man är ledig!? Idag fick hästarna tidig frukost, strax efter 7. Ja fåren och kaninerna också förstås. Passade på att ta in lite ved, vilket vi glömde igårkväll.

Karin kom när jag hade ätit frukost. Vi bytte på marsvinen och klippte deras klor. Dammsög lite snabbt och hängde tvätt, sen var det fika!

Så gick vi ut till stallet. Packade foder och red 2 hästar var. Först tog vi en sväng på andra sidan vägen för att se hur mycket snö det låg där. Då red vi Beris och Nökkvi. Beris var jättepigg och trampade på! Det var lite drivor på några ställen, men inga större problem med det. Vi red på ganska bra, med en hel del galopp!

Sen tog vi en sväng ner till skogen på Freyja och Tindra. Det gick lite snabbt ett par gånger. Tindra tycker det är tungt i snön och vill helst galoppera för det är lättast! Tyvärr började jag frysa om fötterna. Batterierna till mina sulor tog slut. Jag blir så grinig när jag fryser om fötterna, det gör ju så jäkla ont!!

Nu har jag varit en sväng på Ica i Charlottenborg och handlat. Vilma var också med för Karin har disco i Åtvidaberg i em och kväll. Sen var vi i stan och lämnade ett par provselar till en som vill prova på sin hund. 
Vilma älskar att åka bil. Inte så säkert, men hon står gärna och kollar ut genom fönstret. Ser så kul ut!

Nu ska jag gå ut till stallet. Katur stod vid grinden och sa att det verkligen var dags att han skulle få komma in och äta lite extramat! Och nu har jag fikat så jag ska gå och göra honom glad!


Gammelgubben!Katur-82

Kommentera

Publiceras ej