Typiskt, känner mig inte bra. Men jag ska väl inte klaga. Jag är ju sällan sjuk. Orken tar slut direkt och jag har svårt att andas.

Igår tänkte jag att det kanske var det dammiga höet som gjorde att jag kände mig dålig. Men jag har nog fått en bacill!

Imorse efter frukost satte vi igång att göra köttbullar. Hittade en massa färs i frysen igår. Har 2 paket kvar som ska göras upp snarast. Det är från våra egna grisar som slaktades förra julen. Sen gjorde vi 2 formar med makaronilåda eftersom ugnen var på och det fanns rester av både korv och kassler och ett pkt bacon. Bra till matlådor.

När Karin kom så blev det kaffe. Sen åkte Tomas och jag och hämtade en bagge som vi fått låna till våra tackor. Karin stannade hemma och red.

Pontus heter baggen. Supersnäll och lugn. Han är flaskuppfödd så han är väldigt tam. Det var en baggis (!!) att leda honom från transporten till hagen. Han är koppelvan!

Vi var jättehungriga när vi kom hem. Tur att köttbullarna var klara, bara att stuva makaroner.
 
Sen gick vi ut och fortsatte ett tag till med stalljobb, snöskottning och Karin och jag satte upp en ljusgirlang i jasminbusken.

Vilma är superintresserad av vad som finns i en av bodarna. 2 lamm hänger därinne. Det vet hon! Hon springer dit direkt när vi går ut.

Eftermiddagskaffe blev det klockan 18! Sen gick Tomas och Karin ut igen och fortsatte i sadelkammaren. Jag ska försöka vila, eftersom jag är lite hängig. Jag SKA försöka, nu.

Kommentera

Publiceras ej