Är på jobbet. Vi har precis ätit mellanmål, keso och fruktsallad efter ha varit på badet i Högby. Vi blev så trötta både M och jag. Undrar om han håller sig vaken....!?

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra för att må lite bättre en viss vecka i månaden. Jag har ätit Efamol, från hälsokosten och tyckt att det blev jättestor skillnad till det bättre. Sen går jag regelbundet till Ringblomman på behandling. Nu har jag gått lite glesare hos henne och även minskat dosen på Efamol så nu känns det för jäkligt igen.....frågan är om jag ska prova något annat eller öka på igen.

Ont i huvudet och magen. Men värst är ändå att jag känner mig så nere. Blir ledsen för allt. Fattar inte att man kan bli så down.

Hoppas att det försvinner snart, eländiga veckan, jag är ju ingen ungdom längre. Jobbigt är det iallafall, när man blir så negativ så man knappt känner igen sig själv.

Jag vet att jag inte är ensam. Häromdagen när jag pratade med en vän så sa hon likadant. Man undrar vem som intagit ens kropp och bär sig åt som en stolle!

Ja ja! det finns väl värre saker att oroa sig för. Men ibland måste man få gnälla lite.....

Tacksam om någon har tips!!!

Nu ringde en annan vän, vars häst har kolik! Ja det kan vi ju en del om!  Men just nu är det lugnt på den fronten. Kanske för att vi köpt en värmebalja till vattnet så det inte ska frysa. Den är från Bole och rymmer 65 liter. Hästarna dricker mer nu så man får fylla på flera gånger om dagen, men det är ju bra att de dricker!


Imorgon ska vi hämta halm hos en granne. Det ska bli skönt att kunna strö upp ordentligt i vindskyddet. Det har blivit så blött, nu när det varit lite mildare.

Imorse var det en massa snö igen när vi pallrade oss ut på morgonkvisten. Nu längtar man faktiskt efter ljuset igen.....och fågelkvittret.

Kommentera

Publiceras ej